Előadósorrend változtatás Bemutatkozás
Agg Henriett

Tanácsadó, tréner

Ha NŐ vagy, akkor elsődleges célom, hogy nőiességed fejlesztésében segítselek. Abban, hogy megélhesd női minőségeidet.
Ha FÉRFI vagy, akkor segítek abban, hogy megismerd a férfi minőséget és energiát, majd ezeket eredményesen hasznosítsd a mindennapokban.
Fordulhatsz hozzám párkapcsolati problémával, vagy ha nincs, akkor azért, hogy rád is rád találjon a szerelem.
Kényesebb, tabunak számító témákat is boncolgatok, így szexuális problémákkal és zavarokkal is kereshetsz.

Al Ferasa
Albecz János Albecz János

Bioenergetikai szakember, radiesztéta.
Kristály tanár, spirituális oktató
Sorstisztító tanácsadó
A spirituális életutam már gyermekkoromban megkezdődőtt, csak ekkor még nem tudtam vele teljesen beazonosulni.
1991-1998 közötti időszakban fő tevékenységem a Biblia kutatása és tanítása volt.
Későbbiekben az agykontroll, a vonzás törvényének működését tanulmányozva, alkalmazva értem el sikereket.
Elsajátítottam a földsugárzás mérést (radiesztézia) és egyéb alternatív gyógyászati lehetőségeket, mint a bioenergetika,
REIKI, Angyal kommunikáció, kristályterápia és egy sorstisztító technikát.
Ezekkel a módszerekkel tudok segíteni a léleknek a diszharmonikus energiák kitisztításában, a harmónia helyreállításában.
Kezelésekre, sorstisztításra, személyes konzultáció keretén belül van lehetőség.
Jelenleg is folyamatosan képzem magam, mert a tanulás a fejlődés, a tanítás és az információ átadása is az életfeladatom közé tartozik.

Angyal Mana Angyal Mana

Szeretettel üdvözlöm Önöket Angyal Mana Reiki Mester - tanár, párkapcsolati tanácsadó és sorstisztító tanácsadó vagyok.
Ezoterikus pályafutásomat 17 évesen kezdtem kártyavetéssel.Ebben az időszakban tudatosult bennem,miért is vagyok a Földön,hogy szeretet energiákkal és angyalokkal,gyógyítással segítsem arra rászoruló embertársaimat.Tudatalattim kapcsolatba lépett a felső vezetőmmel,melynek segítségével,megkapom az Univerzum folyamatos üzenetét,amelyet a lelkekkel való kapcsolatteremtésre is tudok használni.
Ha nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnéd,ha valamely területen nem tudsz tovább lépni,ha egy helyben topogsz,valami nincs rendben emberi kapcsolataidban,ha mindig valami betegséggel küszködsz,ha nem tudsz kilábalni a bajokból,akkor meg kell vizsgálni,nem átok vagy rontás áll-e a háttérben.Az átok és rontás létező dolog és átadható bárkinek,aki átkozódik az rosszat kíván a másiknak.

Avatara Avatara

1978-ban születtem Budapesten. Miután két és fél éves koromban magamtól megtanultam olvasni, írni és – emlékszem - eszmélésem óta sokat gondolkodtam azon, miért kellett elhagynom egy sokkal boldogabb világot, azért, hogy bezárjanak ebbe a testbe, a földi tér, idő és okság kötelékeibe – rövid úton megkaptam a „problémás”, „kezelhetetlen”, „antiszociális” gyerek címkéjét. A magyarországi oktatásban mind a mai napig uralkodó tömegszellemet már ekkor megszenvedve (és persze az ellen megállás nélkül lázadva) később elhatároztam, hogy ha magam is oktató leszek, azon fogok fáradozni, hogy a hozzám forduló, előadásaimat hallgató embereknek olyan színvonalat kíséreljek meg nyújtani, amilyet gyermekfejjel én magam is vártam volna tanáraimtól.

Bábity Viktória
Bábity Viktória
Bacsa Ildikó
Balogh Béla Balogh Béla
Beda Boglárka - Rádiusz Tamás - Belső Megélések Rendszere Beda Boglárka - Rádiusz Tamás - Belső Megélések Rendszere

Lelki Állapotok Táblázata korábban: (Megértés Táblázatának) egyik elindítója és alkotója. Gyerekkoromtól kezdve nagyon erősen élt bennem a vágy, hogy megértsem, ki mit miért csinál a környezetemben. Nyitott, adakozó lelkű gyerek voltam, és így teljesen érthetetlen volt számomra az iskoláimban a diákok körében megtapasztalt agresszió, verekedésre való hajlam, kötözködés és önzés.

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél