Gosztonyi Tímea Új asztrológiai pszichológia iskola 2015. 07. 29. 10.00

Gosztonyi Tímea Új asztrológiai pszichológia iskola 2015. 07. 29. 10.00

A svájci Huber módszer, az asztrológiai pszichológia oktatója vagyok. Korlátozott létszámban oktatok. Erre azért van szükség, mert egy-egy előadás elméletét a jelenlévők horoszkópján a gyakorlatban is bemutatom. Első alkalomtól kezdve, saját képletünk elemzésén is dolgozunk csoportosan! A képleteket projektorral kivetítem, s a tanultakat mintaképleteken, csoporttársaink képletein és saját radixunkon (saját képlettel dolgozni nem kötelező, ha valaki nem szeretné, kérem szóljon előre!) is végignézzük. A kiscsoportos oktatás előnye, mindenkinek egyénileg is alkalma nyílik a gyakorlásra minden órán. Az órák interaktívak.

A tananyagba, a Huber módszeren túl beépítettem a klasszikus és a modern asztrológiának azon elemeit is, amelyek hasznos pluszt nyújtanak az elemzések kapcsán.

 

Az iskolába minden előképzettség nélkül is lehet jelentkezni. Az asztrológiai pszichológia gyakorlásának előfeltétele, hogy a tanítvány érett és kereső személyiség legyen, aki nyitott a befogadásra és változásra.


Olyan jelentkezőket is szívesen látok, akiknek jelenleg nincsenek még tervei arról, hogy asztrológusok legyenek, de szeretnék önmagukat, saját képességeiket és a környezetükben lévőket jobban megismerni, megérteni.

Talán szokatlan, de kijelenthetem, hogy aki elvégzi az egy éves tanfolyamot, az képes lesz mélyebb személyiségelemzésre, valamint meg tudja látni a horoszkópból az életnehézségek okait. A hatodik órától, minden órát horoszkópelemzéssel kezdünk (mintaképletek), ahol gyakorlatban is kifejtjük az addig tanultakat, s mindeközben tanácsadói gyakorlatra is szert teszünk.

 

Tanítványaimat minden alkalommal kész, nyomtatott jegyzetekkel várom! A jegyzet ára a tanfolyam díjában benne foglaltatik.

Az első órán a tananyagon kívül, nyomtatott - Huber módszer szerinti - radix képletet és egy jelenléti könyvet -"leckekönyv"- kap mindenki! Ha valamilyen oknál fogva nem tud eljönni valaki az órára, a tananyagot és a hanganyagot e-mailben megkaphatja. Ha hosszabb időre marad ki valaki, jelenléti könyve segítségével folytatni tudja az iskolát, egy következő csoportban (nem kell elölről kezdeni).

A tanfolyam témái röviden, az előadások sorrendjében:

1. Az aspektusok

2. A horoszkóp térszerkezete

3. Az asztrológiai házak

4. Az asztrológiai jegyek

5. Az égitestek

6. Temperamentum és motiváció

7. A holdcsomók 8. Intelligencia és hivatás

9. Az életünk célja

10. Érzelem, szerelem és partnerség

11. Az Életóra - prognózis

12. A személyiség és külalak

13. Fejlődési folyamat a horoszkópban, életkönyv

14. A holdcsomó horoszkóp

15. A holdfázisok

16. Ívdirekciók

17. Születési idő pontosítása

18. Partnerhoroszkóp

19. A bolygók "haladása" Tranzitok

20. Generációs csoportfeladatok

21. A Családi konstellációk a horoszkópban

22. Egészségünk a horoszkópban

23. Tanácsadás

24. Elemzési gyakrolat

Kérdések és megoldások betegséggel, anyagi, pályaválasztási, párkapcsolati stb. problémákkal összefüggésben. Férfi-női, szülő-gyermek, testvérek, stb. kapcsolatokban a személyes szerep felismerése és a sorsjavító megoldások lehetégeősi.

 

Tanítványaimat minden alkalommal kész, nyomtatott jegyzetekkel várom! A jegyzet ára a tanfolyam díjában benne foglaltatik.

Az iskola elvégzése után a sikeresen vizsgázók oklevelet kapnak.

A jelentkezőktől e-mailben kérjük a születési adatokat:
születés helye, és ideje (év, hónap, nap, óra, perc)

Az órák kéthetenként egyszer 3.5 - 4 órásak

Előzetes bejelentkezés szükséges

A jelenléti könyv bemutatásával ismétlésre is van mód, 1000 Ft-ért/alkalom.

Alkalmanként: 5500 Ft

 

 

 

 

 

A Huber módszerben használt Életóra-Karmaóra technika, egy egyedülálló prognózisrendszer, amely sokkal egyszerűbb, kevesebb idő alatt elsajátítható, mint az általam ismert eddigi prognózismódszerek (szolár, lunár, direkciók, fokszám szerinti aktiválódás, stb).

           

Előadó programjai

Program Típus Előadó Időpont
Sorstisztító, lélekmentor képzés Albecz János szeptember 9. 17:00 , szerda
Kalmár János Pszichoszomatikai rajzelemzés iskola 2015. 09. 10. 17.00 kettő hetente Kalmár János szeptember 10. 17:00 , csütörtök
Önfejlesztő előadások szeptember 26. 10:00 , szombat