IsmertetőkSoter Klub

Üdvözlünk Kedves Érdeklődő!

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak.

Előadásaink az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Iskoláink színvonalára a legfőbb garancia oktatóink saját területükhöz fűződő elhivatottsága.Találd meg a hivatásod! Éld a saját életed!

2017 aug 11 19:00
Előadó: 
Bognár Tas

Gyakorlati előadás, mely segítségével azonnal megtudhatjuk mire vagyunk hivatottak az életben.
Bognár Tas előadása egy egyszerű nepáli technikáról, melyet már több száz kliense sikeresen kipróbált, és Önnek is biztosan sikerülni fog elsajátítani! Semmilyen előképzettséget nem igényel, és azonnal megmutatja, mire vagyunk az életben hivatottak. Kiderítjük a technika segítségével, mivel is tevékenykednénk legszívesebben főmunkaidőben, és biztosan el is érhetjük azt.
A téma fontosabb, mint gondolnánk! Életünket elfecsérelhetjük munkával, vagy csinálhatunk olyan dolgokat is, aminek számunkra is van értelme, sőt, ebből jól meg is élhetünk (mint a könyvelőből lett mandalafestő). A reggeli kelés és esti fekvés között legtöbb időnket munkával töltjük, és egész életünk legnagyobb részét végigdolgozzuk.Gerincnyújtó pad kezelés

Jelentkezni a 06-70-384-25-44-es telefonszámon lehet.

 

Alkalmazási területei:

 

Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A Gerincnyújtó pad használata is ezeken a területeken a leggyakoribb.

Nagyszerűen alkalmazható:Őrangyal Kristályok Három féldrágakő medál & ezüstözött nyaklánc ajándékszett Hívja segítségül Őrangyalai és a kristályok erejét!

FOOT PRINTS – LÁBNYOMOK
Ebben a varázslatos ajándékszettben két ősi tudás ötvöződik: a ránk jó és rossz időkben is vigyázó őrangyalok, valamint a végtelenül tiszta, éltető energiát sugárzó 3 féldrágakő kristály ereje.

A medálok féldrágakövei és erejük:
1 Rózsakvarc: szeretet, harmónia és lelki béke
2 Ametiszt: védelem, erő és önbizalom
3 Tejkvarc: pozitív energiák, életerő és tisztánlátás

Az exkluzív díszdobozon a híres „Lábnyomok a homokban” című tanmese olvasható:
Egy éjjel álmot láttam: az Úrral sétáltam a tengerparton. Jelenetek villantak fel életemből, miközben utamat járva kettő pár lábnyomot láttam a homokban – az egyik az enyém volt, a másik az Úré.
Ám azt is láttam, hogy a legnehezebb, legszűkösebb, legszomorúbb és legfájóbb pillanatokban csupán egyetlen pár lábnyom látszott a homokban.Angyali Kristályok Féldrágakő karkötő & medál ezüstözött nyaklánccal ajándékszett Hívja segítségül a kristályok erejét!

A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre és a hangulatra, valamint a test működésére gyakorolt jótékony, energetizáló hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.
A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.LOVE PEARL IGAZGYÖNGY és NYAKLÁNC AJÁNDÉKSZETT

Lepje meg és varázsolja el szeretteit az alábbi különleges ajándékkal, hogy kívánságai valóra váljanak. Az igazgyöngyöt ajándékba adva a végtelen szeretetet, szerelmet, reményt és a jó szerencsét jelképezi. Csodálatos ajándék az óceán mélyéről, ahol minden gyöngy egyedi és különleges, mint az a személy is, akit meglep vele.
Természetes úton képződött, tenyésztett igazgyöngy, tiszta és természetes forrásból!
Igazgyöngy 5 különböző színben – minden szín egyedi jelentést hordoz:
Fehér: optimizmus és pozitív energia
Krém: boldogság és harmónia
Barack: szeretet és romantika
Levendula: egészség és biztonság
Arany: hit és önbizalom
A doboz tartalma:
- 1 db konzervdoboz kagylóval, benne 1 db igazgyönggyel
- Nyaklánc medállal kék színű dísztárolóban
- 1 db műanyag nyitóeszköz (a kagyló felnyitásához)
- 1db angol nyelvű információs füzet és egy magyar nyelvű tájékoztató
Használati útmutató:
Kívánjon valamit, majd bontsa fel a konzervdobozt a nyitófüle
segítségével,Meditáció és tanulás támogatása természetes növényi füstölőszerekkel

Számos kutatás, megannyi teleírt oldal bizonyítja, hogy az illatoknak hatása van az agyi tevékenységünkre, szellemi kapacitásunkra, lelki minőségünkre. A természetes növényi alapanyagok, gyanták, szárítmányok füstölésekor számos illóolaj szabadul fel, mely koncentráltabbá, élesebbé teszi az elmét és a figyelmet. Érdekes tény például, mely bizonyítást is nyert, hogy a rozmaringnak mérhető hatása van az emlékezőképességre. Az illatanyagok az orron át, a tüdőn keresztül a véráramba jutnak, ahonnan az agyig is elérnek, és kifejtik ott a hatásukat. A meditáció során is a segítségünkre lehetnek nem csak az illatok, hanem maga a füstölés is, mint rituálé. A mécses lángját, a füstcsík kunkorodását figyelve messze kerülhetünk a mindennapok szürkeségétől, és belső utazásunk alatt közel juthatunk önmagunkhoz. A füst elkísér minket az úton, velünk marad, mint egy jó barát, csendes támaszt nyújt mind a tanulás, mind a meditáció idejére.
Florasense: természetes füstölőszerek hozzáértő kezekből