A „magyar” Da Vinci kód

2013 dec 29 19:00

"Az emberi történelem, az emberi lét alakulásának elemzése a csillagászati és az asztrológiai tudomány segítségével és a mitológia, a mesevilág üzenetei által, azaz múltunk, jelenünk és jövőnk feltérképezése az "Égre írott történelem"" című könyv megállapításai alapján. I. Beszélgetés
A csillagászat és az asztrológia segítségével, világirodalmi alátámasztással bemutatja az eddig még ismeretlen földtörténeti korszakokat - az emberi lélek formálódásával egyetemben -, s választ ad történelmünkre, sorsunkra, feladatunkra, múltunkra, jelenünkre és jövőnkre.
Az „Égre írott történelem” című könyv - melynek alcímei, a „2012, maja prófécia és a magyar őstörténet kapcsolódása”, az „Örökkévalóság magyar bibliája”, valamint a „Beavatás Isten szent szellemébe és alkotásába”- a rég elveszett és még mindig kutatott ősi tudást, a Szent-Grál Bölcseletet tárja fel. Azt a magas szintű Isteni szellemiséget, melyet az elmúlt bő két évezred vallásai és a hozzájuk kapcsolódó, vagy az éppen tőlük független hatalmi erők eltitkoltak, megsemmisítettek, s melyeknek a megismerési és elterjesztési vágyától erőszakkal és félelemkeltéssel eltérítettek.

A Szent-Grál Bölcselet alapja a férfi-női egyensúly, az égi kötésen alapuló lélekpár kapcsolat, vagyis az igazi, az elrendelt szerelem, s ezek beteljesítése által a tökéletes társadalmi egyensúly megvalósítása.

A földi természetvilág működése ciklusos, ezért örökös fizikai létre nincs lehetőség, mert nem is ez az élet, az életek célja.

A földi létbe leszülető és a kínkeserves tapasztalások útján végig menetelő lelkek feladata, küldetése, hogy végül a halandóság világából a halhatatlanságba, a mennyei Örökkévalóságba jussanak vissza.

Ily módon Magyarország, s azon túl az egész Világ spirituális felemelkedése csak e tudásnak, tudománynak az ismeretével és érvényesítésével érhető el.

1.500.-

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél