Aktív Szellemgyógyászat 2.

2020 jan 12 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Aktív Szellemgyógyászat:

Van úgy, hogy az ember néha megbetegszik. Ilyenkor jól jön valamilyen kézrátételes energetikai technika, mely támogatja az egészséget és segít a testi probléma megszűntetésében.

Az Aktív Szellemgyógyászat F. E. Eckard Strohm általa összeállított energetikai támogató módszer, mely gyors hatásmechanizmusával hatékonyan segíti a fizikai sérülések, testi problémák megszűnését. (E módszer működési mechanizmusa, technikája eltér a Reiki, az Arolo vagy a Pszi-sebészet módszerétől, és jól kombinálható más alternatív gyógymódokkal.)

Aktív Szellemgyógyászat 2.

A tanuló megismeri az önkezelés lehetőségeit, technikáit; megtanulja, hogyan lehet távolról probléma feltárást készíteni, és elsajátítja az energiaátviteli távtechnikájának módszereit. Szó lesz a színek hatásairól is, továbbá kristályok alkalmazásáról az egészség javításának technikájában. A beavatással a tanuló mellé egy szellemi segítő kerül, aki segítséget tud nyújtani az energetikai támogatásnál, és aki ezután mindig védence mellett marad, hogy elősegítve a fejlődését támogassa és utat mutasson neki.

E tanfolyam előfeltétel az Aktív Szellemgyógyászat I. tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam díja: 13.500.- Ft.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél