Arkánum Tarot Tanfolyam-lehet csatlakozni

2017 okt 28 10:00
Előadó: 
Kovács Sára Judith
Arkánum Tarot Tanfolyam-lehet csatlakozni

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyam

2017 szeptembertől havi 1 alkalommal

szombati napokon 10-17 óráig

A JÓ SOR, ami nem jósol." - Önismeret, problémamegoldás mesterfokon!

A Lekszikov Attila Péter által kidolgozott Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot olyan, a világon egyedülálló, a teljességet leképező technika, amely a fő kérdéstől függetlenül az élet szinte minden területére képes megalapozott választ adni, legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai létre vonatkoztatva.  Alapvető különbözősége más Tarot-kirakásoktól abban rejlik, hogy a kérdező a 22 lapot tartalmazó Nagy Arkánumból nemcsak kihúz meghatározott számú kártyalapokat, hanem mind a 22 Tarot kártyát együttesen használja.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszerében a 22 Nagy Arkánum lapnak kirakási módja piramis alakban történik, ahol minden pozíciónak a különböző életterületekre vonatkozó jelentéstartalma van, így a kérdező egymástól témában távoleső kérdéseire (pl. hogy alakul a jövőben a párkapcsolatom, hogyan tudnám rendezni a kapcsolataim, vagy mit tegyek, hogy megkapjam a szóban forgó új állást?) is megalapozott választ tud adni.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot egy forradalmian új és mégis ősi, nemzetközileg is jogvédett önismereti, elemzési módszer. Elsajátítása 3 éven keresztül különböző szinteken lehetséges, melyről minden év végén Tanúsítványt kap a hallgató, melynek eredményeként felhasználói szerződés alapján lehet Tarot tanácsadó, illetve a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot, vagy az erre épülő egyéb tanfolyamok oktató Mestertanára.

A Szimbolikus Szellemi Piramis elfeledett és újra megtalált égi tudást tartalmazó, ám minden emberhez szóló igaz, torzítatlan tükör önmagadról.

Szimbolikus, mert megtalálhatóak benne az alap szimbólumok, mint a pont, a vonal, a kör, a háromszög és a négyzet.  Szellemi, mert a lelki, szellemi dolgainkról ad felvilágosítást, és Piramis, mert a kirakás egy kétdimenziós piramist formáz. Minden része önállóan is mutatja az életed történetét.

A képzés célja a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszer szemléletének, filozófiájának mély megértése. A Tarot rendszerének elhelyezése a különböző ezoterikus irányzatok között oly módon, hogy rávilágítson a sokféle megközelítés egységére. Az első év végére a tanítványok birtokában lesz a világegyetem dinamikus analógiás rendszerének lényege, összefüggései, az egységes látásmód kialakulásához szükséges tudás, képes lesz megérteni Hermesz Triszmegisztosz alaptörvényét: "ahogy lent, úgy fent, ahogy bent, úgy kint".


A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere a következőkre ad választ:

  • A kérdező adott élethelyzetének jellemzése (párkapcsolat, munka, hivatás, családi élet, pénzügyi helyzet, álmok, múlt, jelen, lehetséges jövő).
  • Párkapcsolati elemzés: milyen az adott kapcsolat, mit gondol, érez párunk, illetve mit tegyünk, hogy legyen amennyiben egyedülállók vagyunk, vagy a meglévőt hogyan lehet harmonikusabbá tenni.
  • Egész évre szóló előrejelzés, mely megmutatja, hogy a lélek miket vállalt be az adott évre. (Születésnapi; illetve Újévi kirakás).
  • Adott kirakás esetén lehetőség nyílik egy élethelyzet mögött rejlő előző élet okait is feltárni.
  • Egy problémakör elemzésekor lehetőség nyílik arra, hogy a kérdező megtudja, melyik ősétől örökölte  az aktuálisan adott megoldandó feladatát,(problémáját) pl. betegségét, házassági vagy egyéb  nehézségét, és mit tehet annak érdekében, hogy azt sikeresen feloldja.
  • A tudatalatti energiák, a morfogenetikus mező és a Tarot kapcsolata.
  • A saját személyes lapunk kirakása és értelmezései.
  • Életfeladat meghatározása.
  • Mit akar a Lélek?
  • Öngyógyítási útmutatót képes adnit Schüssler-sókkal, Bach virágterápiával, homeopátiával, a tudatalatti negatív programok esetén javasolt technikákkal.

A Tarot 1. tanfolyam elvégzésével a hallgató képességet szerez elemzések készítésére családi, baráti körben, illetve vizsga után felhasználói szerződés keretében foglalkozásszerű alkalmazására, melyről  Tarot tanácsadó Tanúsítványt kap.

A tanfolyamot tartja Kovács Sára Judith, ára 12.000.-Ft/alkalom.

Következő időpontja: október 28. 10:00

Jelentkezés itt: soterklub@gmail.com

 

Képtár: 
Arkánum Tarot Tanfolyam-lehet csatlakozni
           

Előadó programjai

Program Típus Előadó Időpont
Arkánum Tarot Tanfolyam-lehet csatlakozni tanfolyam Kovács Sára Judith október 28. 10:00 , szombat

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél