Arolo 2.

2018 már 3 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

AROLO:
Atlantiszon két energetikai gyógyító technikát használtak elterjedten, és „aktív”, illetve „passzív” gyógymódnak hívták.
- A „passzív” gyógymód az volt, amit Usui újra elhozott az embereknek, és ma Reiki-ként ismerünk. Passzív, mert a kezelőnek nem kell tudnia semmit a probléma pontos okáról, a betegség kezelési feltételeiről, a Reiki mindent automatikusan kezel, „intéz”.
- Az „aktív” gyógymód az AROLO rendszere volt. Aktív, mert a kezelőnek rengeteg információt, segítséget ad e rendszer, pl. felfedi a probléma létrejöttének okát, a betegség kezelési feltételeit, és így saját maga is tudatosan vesz részt a kezelés folyamatában. Az AROLO a kezelő „aktív” közreműködésének következtében nagyon gyors és nagyon hatásos gyógymód mind betegségek, mind érzelmi/lelki problémák esetén.
Az AROLO rendszer ismeretét Eckard Strohm hozta elő újra az Akasha Krónikából.

Az AROLO „kívülálló” szemével nézve egy avatáson alapuló kézrátételes gyógymód. Egy avatott számára azonban sokkal több ennél: egy komplex személyiségfejlesztő módszer. Tény, hogy alapvetően az AROLO egy Isteni Eredetű Intelligens energiával (melynek rezgése jóval magasabb és teljesen eltér a Reiki-étől) működő kézrátételes gyógymód, melynek energiája hat a kezeltre és a kezelőre egyaránt. Az AROLO egy komplex rendszer, mely „odaát” létezik, és az Univerzum összes tudását tartalmazza – azt is, amit már tud az emberiség, és azt is, amit még nem. Az AROLO avatása ezzel a komplex rendszerrel teremt kapcsolatot a beavatott számára, mely hosszútávon az avatott gondolkodására, gondolkodásmódjára hat legerősebben, és kizárólag pozitívan. (Ezen pozitív hatás akkor is működik és megvan, ha az illető soha életében nem használja az AROLO-t, csak rendelkezik ezen avatással.)

Az AROLO avatáson átesett ember hosszú távon pozitív személyiségváltozáson megy át:
- Az avatás a személyiség fejlődősét, önmegismerését támogatja, gyorsítja.
- Az avatás segít a harag és a félelem leküzdésében. Az avatott nyugodtabbá, nyitottabbá válik, életfelfogása pozitívabb lesz, megnő az életbe, önmagába vetett hite, bizalma.
- Az AROLO gondolkodásra serkent, hibákból való tanulásra, tovább fejlődésre ösztönöz, és segít is abban. A gondolkodásmód változásban úgy segít, hogy az avatottnak legyen átfogó gondolkodásmódja: lássa egyben az élet helyzeteit, és közelítse meg minden oldalról a helyzetet, tárja fel a lehetőségeket.
- Az avatás következtében a hagyományos szellemi képességek is javulnak (tanulási, figyelés, megértési képességek). Továbbá serkenti az alkotó- és teljesítő képességet.
- Harmonizál, blokádokat old fel, stresszt old, öngyógyítást aktivál.

AROLO II.
Az AROLO II. fokozatába történő beavatás után lehetővé válik a különböző energetikai szintek energiastruktúráinak módosítása. Az AROLO II. energiájának tisztító, erősítő, megszüntető és harmonizáló hatása van: blokkokat old, a „páciens” viselkedését pozitív irányba segíti változni és tanulófolyamatok gyorsabb lefolyását támogatja. Segítségével a karmikus tanulófolyamatok gyorsabb illetve könnyebb befejezése előidézhető. Az AROLO-val percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül a „páciens” állapota felmérhető, a megfelelő gyógyszer (gyógytea, homeopatikus szer, stb.) és az egyénileg legpontosabb adagolása megállapítható. Továbbá lehetőséget nyújt élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok és kozmetikumok megfelelő adagolásának kitesztelésére.
Mivel az AROLO avatásai egymásra épülnek, ezért e tanfolyamon való részvétel feltétele az AROLO I. avatás megléte.

A tanfolyam előfeltétele az Arolo I. tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam díja: 18000Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél