Energetikai kezelés - ingyenes

2017 okt 3 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
A sprirituális szemléletben a szeptember-október-november a nők hónapjai.
A női princípiumhoz tartozó erőket két időszakban is ünneplik minden ősi spirituális tanításban, és minden nagy világvallásban: tavasszal a megújulás, kibontakozás időszakában, és ősszel a beérés és visszahúzódás időszakában.
A princípium alapminőséget jelent, mely mindenben jelen van. Így a női princípium nem csak a nőkre vonatkozik, a férfiakban is jelen van, ahogy a növényekben és az állatokban, épp úgy, ahogy a természet erőiben és más lényeiben.
Ősszel a női princípium visszahózódik. Mi, emberek ezt az érzelmekben, gondolatokban vesszük észre a legkönnyebben: egyfajta belső bezáródás, bezárkózás indul el, ami „lenyugvással” jár. A természetben ezt a visszahózódást úgy vesszük észre, hogy a föld energiák erősödése figyelhető meg: A növények gyökereibe húzódik vissza az életenergia, a fák elveszítik királyi koronájukat, az aljnövényzet „elalszik”, a helyben maradó állatok (és néha az emberek is) „hőpajzsot” növesztenek magukra (ki dús-puha szőrből, ki zsírból, ki vegyesen).
Ez a visszahúzódási időszak azonban rengeteg változtatási lehetőséget is hordoz magában. A mai alkalommal a női princípiumhoz problémák feloldásában angyaloktól kapnak segítséget a jelen lévők. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél