Energetikai kezelés - ingyenes

2017 dec 5 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
Az ember kíváncsi természetű. Ezért az életének természetes része, hogy meg akar tapasztalni újabb és újabb dolgokat. Egyszer csak megjelenik benne egy vágy, egy kívánság, amivel el kezd foglakozni. Ez az új dolog a gondolataiban elő-elő bukkan, mint a fatörzs a folyó felszínén, melyet az magával sodor. Ahogy az illető el kezd ezzel az új gondolattal egyre többet foglakozni, az a gondolat, az a vágy egyre több és több energiát kap, és a kisugárzott energiák által megteremti azt magának – életre kel az új vágy, megjelenik a hétköznapokban, hogy megélhesse az illető. Ez egy természetes folyamat a Világ működési rendjében, amit minden ember folyamatosan végez a maga módján, de nem mindegy milyen hatásfokkal.
A mai alkalommal ennek a folyamat lesz részletesen végigtárgyalva. A saját vágyak bevonzásában angyaloktól kapnak segítséget a jelen lévők. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél