Energetikai támogatás - ingyenes

2020 ápr 20 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai támogatás-sorozat része, ahol minden alkalommal a jelen lévő csoporthoz energetikai segítség érkezik a témának megfelelő energiacsatornákon és módszereken keresztül. A sorozat célja az emberek támogatása, és az, hogy a résztvevők megismerhessenek különböző olyan technikákat, alapelveket és energetikai módszereket, amivel a közérzet javítható, a harmónia megőrizhető és az élet kellemesebbé tehető.

Az ember alapvetően társas lény. Ezért ösztönösen szeretünk számunkra fontos, kedves, szeretetteljes emberek társaságában lenni. Ilyenek jellemzően a barátok és azok a családhoz tartozó személyek, akiket kedvelünk (pl. társ, gyerek, szülő, stb.). Ha bármelyikükkel történik valami nem kedvező dolog, az megrendít bennünket, tele leszünk aggodalommal és segíteni szeretnénk az illetőnek – hiszen fontos nekünk, szeretjük és az a vágyunk, hogy elmúljon a gondja és ő is jól érezze magát a bőrében.

Ezen kívül – kényszerű okokból kifolyólag (pl. családi szálon vagy munkahelyen keresztül) – bekerülhetnek az életünkbe olyan személyek is, akik számunkra nem olyan kedvesek, de az Utunk mégis egymás mellett tart bennünket (pl. nem kedvelt kolléga, kellemetlen családtag, stb.). Úgy tűnik, nem tudjuk „kirakni” az életünkből, sok a „közös feladatunk” és jobb lenne, ha ezt jobb lelkülettel tudnánk végezni, ha javulna a kettőnk közötti kapcsolat.

Ez az alkalom mindkét esetben segíteni tud. Most a Fényadásnak egy olyan speciális technikája lesz alkalmazva, amikor a résztvevők segíteni tudnak szeretett embereknek, vagy segítséget tudnak intézni arra, hogy a számukra nem kedves emberrel javuljon a viszonya.

A Fényadás egy olyan segítő technika, mely során az Isteni Eredetű, a Mindet Tudást magába foglaló, nagybetűs Fény van „meghívva”. A Fény számára átadásra kerül a probléma, és a Fény olyan formában intézi a segítséget, hogy az nem ütközik senki szabad akaratával, és minden érintettnek csak előnye származzon belőle. (Tehát a Fénnyel ártani, hátráltatni, „feketemágiázni” nem lehet. A Fény segítségéből csak jó származhat.)

Minden érdeklődőt szeretettel várok, aki szeretne magának és/vagy másoknak segíteni.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél