Kapcsolat a Mindenséggel – 1.

2016 aug 28 10:00
2016 aug 28 17:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Isten/Allah/Zeusz/NagyManitu az a szervező erő, mely az Univerzumokat működteti – bárhogy is hívjuk (most az egyszerűség kedvéért legyen Isten). Isten velünk van. Isten segíteni akar nekünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy egészségesek legyünk, hogy bőségben legyünk minden jónak, és örömtelien éljük az életünket.

Segíteni akar, de ez egyre nehezebben megy az emberek „hibájából” kifolyólag. A mai világban kezdünk elszakadni a valós gyökereinktől, így egyre több akadályoztatás által, egyre kevésbé hatékonyan, egyre nehezebben jut el hozzánk a külső segítség: legyen az akár Istentől érkező ötlet, az Égből (pl. angyaloktól) érkező inspiráció vagy gyógyító energia, vagy akár a Felső Éntől érkező segítség. A segítés szándéka ott van, sőt, el is indul a „feladótól”, de mi, emberek vagyunk azok, akik olyan rezgésállapotba kerülünk, mely akadályozza annak befogadását – így a segítség nem ér célba, vagy csorbul annak hatása. Sajnos egyre gyakoribb ez a folyamat. Továbbá a másik rossz hír az, hogy nem is fog javulni a helyzet, míg mi, emberek nem teszünk a folyamat javításáért – szabad akaratunk van, azaz nekünk kell a változtatás döntését meghoznunk és tenni annak javításáért.

A jelen tanfolyam célja a fenti folyamat javítása. Olyan, bárki által könnyen megtanulható meditatív technikákat tartalmaz, melyek segítenek a Mindenségre ráhangolódni, kapcsolatba lépni a Segítő Erőkkel, és segítenek befogadni annak minden hatását. Így az érkező segítségeket már könnyebben be tudjuk fogadni, hatásuk erősebb lesz, sőt, mi magunk tudunk aktív résztvevője lenni a segítő erők munkájának: egy igazi együttműködés tud kialakulni a hosszútávú gyakorlások által.

Minden érdeklődőt szeretettel várok.

A tanfolyam díja: 7000Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél