Metamorf masszázs tanfolyam

2020 szep 13 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. (Különösen a magzati és a kisgyermek korban ért traumák, hatások erőteljesek.) Bár emberként már rég elfelejtettük a történést, de a psziché emlékszik rájuk: teherként, lélek-sebként, lelki sérülésként terhelik, „mérgezik” a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Ezek a lelki blokkok, más néven lelki gátak. Blokkolják a test és a lélek szabad, egészséges energiaáramlását, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, de akár testi problémákat is okozhat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből „mérgezik” az érzelmeinket, tudatunkat. Súlyos esetben komoly érzelmi-, értelmi defekteket, gátlásokat, flusztációkat, önértékelési vagy viselkedési problémákat okozhatnak.

Ilyen esetekben nagy segítség a Metamorf masszázs, mert ez egy rendkívül hatékony lelkiblokk-oldó technika. Felszabadítja, megszabadítja a lelket (mély tudatot) ezektől a – teljesen felesleges – „szutykoktól”, és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet élésére.

A Metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, tehát nem igényel sem előképzettséget, sem avatást, de még csak az energiák érzékelésének képességét sem. A lábakon, kezeken és a fejen történik a kezelés speciális érintési módokkal. Használata teljesen automatikus és veszélytelen. Bárkin lehet alkalmazni: legyen akár kisgyermek vagy aggastyán. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, stb.), sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.

A Metamorf masszázs segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.

Használata a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz javulást.
A Metamorf masszázst rendszeresen végezve átalakul a kezelt személy: segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, a flusztrációkat. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válik, megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, életkedve, vidámabb, jobbkedvűbb, optimistább lesz, növekszik a jövőbe vetett hite, megváltoznak – előnyére – a céljai, ezáltal az életkörülményei is elkezdenek javulni – elengedhetetlenül. Rendszerint – „mellékhatásként” – javul a test öngyógyító folyamata is. A Metamorf masszázzsal történő kezelés nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak. Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, beavatkozást.

A Metamorf masszázs páros masszázstechnika. (Magán senki sem tudja alkalmazni, csak másik személyen.)

Ez a tanfolyam megtanít a metamorf masszázs elméleti hátterére, kivitelezési módjára, sőt gyakorolni és átélni is ad lehetőséget. E miatt minden résztvevőnek a tanfolyamra célszerű magával hoznia kényelmes, meleg ruhát (pl. melegítőt), polifam-ot és plédet.

A tanfolyam díja: 12000Ft
Jelentkezés itt: soterklub@gmail.com

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél