Spiritusz Klub - Farkas Erzsébettel

2018 feb 2 19:00
Előadó: 
Farkas Erzsébet

*2018 a VÉNUSZ éve - részletes elemzés
A Vénusz a szenvedély, a szeretet-szerelem, a szépség szimbóluma. 2018-ban egy új ciklus kezdődik az emberiség történetében - az EGYÜTTÉRZŐ GYÓGYÍTÁS (torokcsakra-mátrix 5,11,17,23,29,35) tudatszintjére lépünk.
A Spirituális törvények és az Együttérző szeretet egymást gyorsan váltó korszakai után, újabb lehetőséget kap az emberiség a szenvedve fejlődés helyett a szenvedéllyel teli fejlődésre. "Újjászülethetünk" itt ebben az életünkben, ha vállaljuk a feladatot... kapcsolatainkban új energiákat és új kommunikációt tanulunk működtetni.
Megszülethet a vénuszi szépséggel és szenvedéllyel áldott Istenember, aki arra hivatott, hogy a működő félelem és gonoszság helyett, elhozza a Felelősséggel-12 és Együttérző szeretettel-10 vállalt, Együttérző Gyógyítás minőségét. (torokcsakra-mátrix)

(Ezt a kódot rejti Gironában a Sant Feliu bazilika. A főhajón végigfutó Máriavonal - a Szív Útja - a templom torokcsakra mátrixában találkozik és alkot kereszteződést, a másik Máriavonallal. Így erősítve sokszorosára a templom szívcsakrájában létrejött Együttérző szeretet energiáját. Mindez látható, mérhető és érezhető...)
A beszélgetés alkalmával lehetőség lesz az energia megtapasztalására, megmutatom a mérőeszköz használatát.
Tavasszal pedig kirándulunk a budaőrsi Kő-hegyre ahol a tájtemplomban méréseket is végezhetünk.

Időszerű könyv, amely most jelent meg - Dr Robin Youngson: Együttérző gyógyítás (szemléletváltás az orvoslásban)

A belépő ára: 1.800 Ft.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél