Egészségvíz Miért inna mást... sejtszinten regenerál, fiatalít - Víz bérlet vásárolható

Egészségvíz Miért inna mást... sejtszinten regenerál, fiatalít - Víz bérlet vásárolható

A Egészségvíz egy rendkívül hatásos, könnyen felszívódó anti-oxidáns!
A Egészségvíz lényeges szerepet játszik az optimális egészség fenntartásában, a szabad gyököket semlegesítő képességének köszönhetően. Fogyasztása lelassítja az öregedési folyamatot, így a rendszeres fogyasztása a legjobb dolog, amit a fiatalság fenntartása érdekében tenni lehet. Nem az örök fiatalságról beszélünk, hanem az emberhez méltó, betegségektől és fájdalmaktól mentes létezésről, amit Ön is megérdemel! Semmi egyéb módszer, terápia nem hasonlítható a Egészségvíz anti-oxidáló előnyéhez. Semmilyen más táplálék nincs, ami ennyire hatékony anti-oxidáns lenne. Sportoláshoz is nélkülözhetetlen, hiszen ilyenkor fokozottan keletkeznek szabad gyökök.
A vízgép által előállított ivásra szánt víz pH értéke 8.0 és 9.5 között állítható, így képes elsavasodott szervezetünket az egészséges lúgos állapotba visszaállítani.
Ellensúlyozza az általunk nap, mint nap fogyasztott savas ételek és a környezetünk káros hatását. Lényegében beállítja az Ön szervezetének egészséges és természetes egyensúlyát, mivel segít neki a savak semlegesítésében, és antioxidáns tulajdonsága miatt ezzel egyidejűleg csökkenti a szabad gyökök káros hatását és az oxidációt.
Sokunk dehidratált (azaz vízhiányos) annak ellenére, hogy 2-3 liter ásványvizet iszik meg. Ez mind az ásványvizek elégtelen felszívódásából adódik! A lúgos, ionizált, anti-oxidáns Egészségvíz nem ilyen, mert szinte azonnal felszívódik! Imádni fogja inni! Szó szerint megízlelheti a különbséget! Semmilyen más fajta víz nem képes ilyen fokú hidratálásra, és ennek eredményeként az Egészségvíz készíti elő legjobban a szervezetet, hogy sejtjei felszívják a fontos vitaminokat, tápanyagokat.

Fáradtnak érzi magát, koncentrálási problémái vannak és fáj a feje?
Húst, tejtermékeket és alkoholt fogyaszt…? (a legtöbb személy ezt teszi)
Úgy érzi öregszik? (Ráncok, foltok, bőrelszíneződés)

Nos, a csapvíz és a palackozott víz öregedést okoz! Minden a szabadgyökökkel kezdődik
A tested bár nem tartalmazhat szabad gyököket, mégis tele van velük! A szabadgyökök instabil oxigén atomok, amelyeknek további elektronokra van szükségük a stabilitásuk érdekében.

Amikor a test ki van téve a szabadgyököknek, az leromlik ugyanúgy, mint ahogy egy fém tönkremegy, amikor ki van téve az oxigén korróziós hatásának.
AZ ANTI-OXIDÁNSOK SEMLEGESÍTIK A SZABAD GYÖKÖKET!

Első rangú antioxidáns forrás a Kangen víz, amit megiszunk. Az antioxidánsok extra-elektronokban bőséges atomok. Ezek miatt az extra elektronok miatt, az antioxidánsok képesek semlegesíteni a szabadgyököket, és megállítani a sejtrombolást. (A szabadgyökök nagyon sok ráktípusnak és sok betegségnek az egyik fő okozói).
BIZONYOS ANTIOXIDÁNSOK HATÉKONYABBAK, MINT MÁSOK!

Egy erős antioxidáns negatív ORP értékkel rendelkezik.
Az ORP (az oxidáció redukciós, azaz oxidáció csökkentési potenciál) egy speciális mérési módszerrel mérhető érték, amellyel meg lehet állapítani egy adott anyagról, hogy mennyire csökkenti más anyagok oxidációját. Az ORP érték mérése kézi műszerrel viszonylag egyszerű.

A levegő ORP értéke: + 300-tól + 400-ig
(A pozitív ORP azt jelenti, hogy az adott anyag erős oxidáns, azaz szabadgyökökkel telített)
Csapvíz ORP: +250-töl + 400-ig
Szódavíz ORP: + 400
Cukrozott üdítő ORP: + 500
palackozott víz ORP: +200
nagyon friss narancslé: – 150
(Ez már antioxidáns ORP érték, mivel negatív)
Az Egészségvíz víz ORP értéke eléri a -600 – -800-at!!!

A Víz az Élet alapja, benne rejlik az Élet és az Egészség! Pár hónapos víz fogyasztássaláltalános javulásokat tapasztaltak az alábbi egészségügyi esetekben:

Acne, Bőrbetegségek, viszketegség
Fekélyek és felfekvések gyógyítása
Nyílt sebek fertőtlenítése, ellátása csupán borogatással
Bakteriális fertőzések Fejbőr ápolása, korpa
Emésztési problémák (Vastagbél tisztítás)
Rákmegelőző hatás, anti-aging
Immunrendszer erősítése

További alkalmazások:

LASSÍTJA AZ ÖREGEDÉST – a víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt és a korai öregedést okozzák. Nemrég, ezt a vizet “szabadgyökök nélküli víznek” nevezték el. Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is.
FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat vízzel. Megváltoztatja a brokkoli, hagyma és káposzta szagát, kevesebb fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény.
RIZS - használja rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű, egészségesebb rizs lesz.
KÁVÉ ÉS TEA – nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A víz kimagasló tulajdonságai miatt, kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az íznek az elnyeréséhez. Meg fog lepődni, hogy egy filterből mennyi teát képes készíteni...
LEVESEK ÉS ÉTELEK – Jobb ízűvé válik. A víz hasznos azok számára, akik kevés sót igényelnek.
NÖVÉNYEK – a vizet használja növények és virágok locsolására. A víz meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű víz, ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. A víz, stimulálja a csirázást is és javítja a magok fejlődését. Használja locsoláshoz!
ÁLLATOK – az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a vizelet rossz szaga is csökkeni fog.
A VASTAGBÉL KITISZTÍTÁSA – testhőmérsékletűre melegítse fel a vizet és használja a vastagbél kitisztítására. Természetesen ennél kíméletesebb és hatékonyabb megoldás, ha csak fogyasztja a vizet.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél