Új, gyönyörű kártyák érkeztek, nagyon kedvező áron!

Doreen Virtue: Üzenetek az angyalaidtól - 3.250 Ft 

Amit az angyalaid tudatni szeretnének veled.
Ez a kártyacsomag minden eddiginél egyszerűbben és pontosabban közvetíti neked vagy bárki másnak az angyalok üzeneteit. Minden kártyalapon egy nagyszerű angyalábrázolás látható a hozzá tartozó néhány mondatos üzenettel együtt. Ezek a kártyák segítenek kideríteni, hogy mi az életcélunk, hogy valakiben lelki társra találunk-e, vagy mit tegyünk a munkánkat érintő és egyéb élethelyzetekben. Doreen a saját megfejtéseire alapozva dolgozta ki a kártyákat, a leggyakrabban feltett kérdéseket és a rájuk adott angyali válaszokat használta, így jött létre ez a kártyacsomag, amelyet egyaránt jól alkalmazhatnak a kezdő és a haladó kártyavetők.

Könyv és 44 kártya, ISBN 978-80-7370-059-1, 3.250Ft


Heidi Darras - Barbara Moore: Az álmodó naplója - 3.490 Ft

 Képzeljük el, hogy egy sötét erdőben kószálunk, és utunkat a hold ezüstös sugarai szinte földöntúli fénnyel világítják meg. Itt az ideje, hogy a megérzéseinket segítségül hívva belépjünk a képzelet és az alkotó fantázia világába. Vajon mit üzennek nekünk az álmaink?
A neves tarot-szakértő, Barbara Moore bevezetőjében bemutatja a tarot értelmezésének alapjait, világos magyarázatokkal szolgál az egyes lapok jelentését és jelentőségét illetően, és végül elemzésre késztető kérdések segítségével segíti az olvasót a tarot megismerésében. Az álmodó naplója a hagyományos és modern tarot-értelmezés egyaránt tökéletes eszköze, és segítségével felfedezhetjük varázslatos belső világunkat.

Könyv és 78 kártya, ISBN 978-80-7370-182-6, 3490Ft


Colette Baron-Reid: A rejtett Birodalmak Bölcsessége - 3.900 Ft

Képzeld el, hogy már az írott szó megjelenése előtt létrejött egy isteni szövetség az emberek és a titokzatos Rejtett Birodalmak között, amely átjárást biztosított a Természet és a Lélek világa között. A cél egy örökérvényű, szent szövetség megalakítása volt, amely visszaállítja a harmóniát és az egyen­súlyt a világban. Őseink útmutatásért, a helyes út, sorsfeladatuk megtalálásáért fordulhattak a szövetséghez. Idővel azonban elfor­dultak a természet világától, az isteni Forrástól, és a Láthatatlan Birodalmak lassan feledésbe merültek. Mivel azonban az embe­riség gondjai mostanra világméretűvé nőttek, régi segítőink újra felbukkantak, hogy jó irányba tereljenek minket.
Az egyes lapokon a Rejtett Birodalmak lakóival, királyokkal, királynőkkel, hercegekkel és más varázslatos segítőkkel talál­kozhatunk. A Hattyúkirálynő a változásban, a Mesteríjász célunk megtalálásában, a Szent Szövetség szeretetvágyunk kifejezésé­ben lehet segítségünkre. A mellékelt kézikönyv segít értelmezni a kártyák üzenetét. Kérj, és megadatik, a legfőbb jó érdekében. Ez az ő legfőbb üzenetük. Csak kérned kell, és biztos lehetsz benne, hogy segítenek.

ISBN 978-80-7370-200-7, 3900 Ft


Marchetti - Bursten: Az álmok tarot-ja - 8.900 Ft


Az álmok az ember életének fontos tartozékai. És nem csupán az éjszakai álmok, melyek során a tudatalattink mélyéből felmerülő képek segítségével feldolgozzuk tapasztalatainkat, fájdalmainkat és örömeinket, hanem a nappali álmok is, amelyek vágyaink, ötleteink, szándékaink visszatükröződései. Az emberek álmodnak – aztán elfelejtik álmaikat. A tarot a régi idők kollektív álmainak emléke, amikor az emberek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítottak álmaiknak. Az álmok tarot-jának lapjain az emberiség tudatalattijában máig élő mesék, mítoszok, legendák, valós és kitalált alakok, tárgyak és helyek elevenednek meg. Egyetemes üzenete miatt Az álmok tarot-ja a kezdőket ugyanúgy megszólítja, mint a tarot tapasztalt ismerőit. Az önismeret kiváló eszköze, melyet a magunk és mások érzéseinek, vágyainak kifejezésére egyaránt használhatunk. Az egyes kártyalapok jelentésének kifejező magyarázata személyes élménnyé teszi a kártyavetést, az álomképeket idéző illusztrációk pedig különleges, szinte mágikus hatással bírnak. 
A könyv tartalmazza: ✦ az ezoterikus szimbólumrendszerek értékes magyarázatát ✦ az egyes kártyalapok jelentésének leírását ✦ részletes útmutatást Az álmok tarot-jához ✦ az asztrológiával, a héber ábécével és az „élet fájával” kapcsolatos összefüggéseket ✦ és még számos, hasznos információt.
A dobozban a könyv és hetvennyolc, aranyszegéllyel díszített kártyalap található.

ISBN 978-80-7370-154-3, 8.900Ft


Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái - 3.250 Ft

Rafael arkangyal gyógyító segítsége és útmutatása.  A jóskártyák segítségével pontos és hasznos előrejelzést kaphatunk az egészség és a gyógyítás kérdéseiben. Az egyes lapokat Rafael arkangyalt ábrázoló csodálatos festmények díszítik. A mellékelt könyv segítségével lépésről lépésre elsajátíthatjuk a kártyavetés tudományát, hogy megbízható és hatékony választ kaphassunk a magunk vagy hozzánk forduló szeretteink egészséggel kapcsolatos kérdéseire. A kártyák általános jelentése mellett a könyvben az egyes lapok részletesebb értelmezését is megtaláljuk, melyekből ösztönösen kiválaszthatjuk a helyzetünknek leginkább megfelelő választ. Akár gyógyulást keresünk, akár másokat akarunk meggyógyítani, vagy fel akarjuk ébreszteni természetes gyógyító képességeinket, Rafael arkangyal csodákat tehet, és megbízható útmutatást adhat nekünk, csupán kérnünk kell a segítségét! Könyv és 44 kártya, ISBN 978-80-7370-195-6, 3.250Ft

 

Steven D. Farmer: Ezt üzenik Nekünk az állatok - 3.900 Ft

spirituális üzenetek állatok képében megjelenő útmutatók, amelyek segítenek választ kapni kérdéseinkre. A Steven D. Farmer alkotta, 44 kártyából álló pakliban világos és tömör üzenetek találhatók mindegyik spirituális állattól, amelyek praktikus tanácsokat adnak a felmerülő kérdésekre. A könnyen követhető kézikönyv bővebb instrukciókat tartalmaz az egyes kártyákról, így azonnali segítséget nyújtanak, hogy kártyát vethessen akár magának, akár barátainak, rokonainak. 

ISBN 978-80-7370-229-8, 3900 Ft 

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél