Bognár Tas

Bognár Tas

Bognár Tas vagyok. Segítő és oktató.


Hivatásom a tudatmező mélységi megértése, és az ahhoz vezető út ismertetése, intuíciós tanfolyamok keretében. Emellett foglalkozom mások segítésével, mint intuitív tanácsadó, auraelemző.

A 90-es évek közepén kezdtem komolyabban megfigyelni a lélek, a tudat furcsaságait, miután már leéltem egy életet professzionális sportolóként, zenészként és üzletemberként.

Ázsiába vitt az utam, kolosotrokat jártam meg, különböző gyakorlati tanítás-morzsákat gyűjtögettem szellemi koldusként. Éveket éltem Thaiföldön, Dél-Kelet Ázsiában és Indiában, Tibeti mesterek között. Ezeket a tanításokat miután gyakoroltam is az utóbbi 20 évben életvitel szerűen, bebizonyosodott, betonbiztossá vált, hogy ezek a tanítások tényleg működnek.

Több, mint 15 éve tanítom is a gyakorlatokat, mivel egyik mesterem, Chamtrul Rinpoche megkért, hogy adjam tovább a tanításokat, és azokat mások boldogulásárahasználjam. Nos, én ezt eléggé komolyan is vettem.

2005 óta segítek másokon, mint spirituális tanácsadó, és tanítottam sok ezer embert a tudat ismeretlenebb területeinek felfedezésére és használatára, mint például többek között az intuíció.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél