Farkas Erzsébet

Farkas Erzsébet

Farkas Erzsébet a Spiritusz klubot vezeti. Erzsébet több mint 20 éve, foglalkozik a pszichológia spirituális megközelítésével. Meggyőződése, hogy a sorscsapásokat nemcsak Isten méri ránk, és sorsunk nincs meghatározva pontról-pontra, születésünk pillanatában. Vannak azonban olyan SPIRITUÁLIS TÖRVÉNYEK, az Univerzum - pszichénkre vonatkozó – törvényei, amelyeket észre kell vennünk ahhoz, hogy sorsunkat kézben tarthassuk.

Szondi Lipót és C. G. Jung munkásságát is szem előtt tartva - kidolgozott egy olyan sorselemző módszert, amely segít eligazodnunk a mindennapi élet útvesztőiben.

A párhuzamos stresszoldás módszere (tudatos és érzelmi oldás) pedig abban segíthet, hogy amennyiben életünkben változtatni szükséges, azt hogyan tegyük, hogyan élhessünk - magunkban és körülöttünk - pozitív energiát teremtve, és hogyan találjuk meg az adott helyzetben hatékony életstratégiákat.

Műsora a Smaragdút, hétfőnként 22:00 órakor jelentkezik a FIX Tv országos csatornáján. A SMARAGDÚT lelki egészséggel foglalkozó élő, interaktív műsor, mely az aktuális témákat - kapcsolat, család, gyermek, munka - spirituális megközelítésben tárgyalja.


           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél