Molnár ZsuzsóMolnár Zsuzsó vagyok, gyerekkorom óta foglalkoztat, hogy ki is vagyok valójában, miért születtem meg egyáltalán, mi a célja az Életnek, az életemnek. Mi a sorsfeladatom. Kisiskolás korom óta folyamatosan tanulok, olvasok, tapasztalok. Végzettségem tekintve közgazdász vagyok. Több évtizede vezetek cégeket, projekteket, vezetőként támogatok embereket mind szakmailag, mind emberileg. Az önismeretet, saját fejlődésemet találom a leginspirálóbbnak.
Hiszem, hogy mindenki saját magáért felelős, de tudom, hogy ahhoz hogy az Ember önazonos lehessen sok tanulásra és tapasztalásra van szükség. Nagyon sok önismeretei iskolába, csoportba jártam. A teljesség igénye nélkül mestereim, tanítóim, kísérőim és őrzőim: Nádas Nándor és Novák László, akik a Tarot világát is tanították nekem. Kiss Zoltán Zérótól a numerológiát, Simonyi Évitől asztrológiát, Kocsis Dórától Humanisztikus asztrológiát tanultam. Takács Tibortól most tanulok asztrológiát.
László Annának és Pongó Juditnak köszönhetően megismerkedtem a Like Method technikával, gyakorlom az Access Bar technikát. Köszönettel és hálával tartozom dr. Tusor Erzsébetnek és Nyékes Ilonának, akik végtelen szeretetükkel, türelmekkel évtizedeken
keresztül kísértek, támogattak, tanítottak és szeretnek. Személyes célom a jelenben levés, ahol a figyelmem a Mostban van. A folyamatos tanulás során rájöttem arra, hogy ez kevés, szeretnék minél többet megtapasztalni, megismerni a körülöttem lévő világból, dimenziókból. Számomra ez a fűszer, mely az életet izgalmasabbá teszi, ezért tanulok és igyekszem minél elfogadóbb és tudatosabb lenni. Hiszek abban, hogy kizárólag az egyén által birtokolt tudás, holt tudás, ezért amit megtanultam, megismertem szeretném továbbadni, hátha másnak is hasznára lehet. Hiszem hogy minden mindennel összefügg, ha kapunk, adnunk is kell, mert csak így tud működni. Mindenkit szeretettel várok a Tarot tanfolyamon, aki szeretne ezzel az ősi tudással és saját magával megismerkedni.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél