Angyali Kristályok Féldrágakő karkötő & medál ezüstözött nyaklánccal ajándékszett Hívja segítségül a kristályok erejét!

Angyali Kristályok Féldrágakő karkötő & medál ezüstözött nyaklánccal ajándékszett Hívja segítségül a kristályok erejét!

A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre és a hangulatra, valamint a test működésére gyakorolt jótékony, energetizáló hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.
A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.
Dreams: Álmok -- Ametiszt Hívja segítségül az ametisztet, hogy álmai valóra váljanak! Ez a gyönyörű kristály nemcsak inspirál, hanem segít a tisztánlátásban, viselőjének spirituális védelmet biztosít, tisztító erejével feloldja az energetikai és érzelmi gátakat, ezzel erősít és önbizalmat is ad, valamint szélesíti megérzéseink hatósugarát. Testi szinten segíti a figyelem összpontosítását, hatékonyabbá teszi a szellemi munkát, csillapítja a fájdalmat, megnyugtat és enyhíti az érzelmi kimerültséget.
Relaxation: Nyugalom – Hegyikristály Hívja segítségül a hegyikristályt, hogy ismét kiegyensúlyozott legyen, és erővel töltődjön fel! Ez a gyönyörű féldrágakő maga a tiszta energia, az erő köve, a szeretet egyik szimbóluma, tisztítja, megnyugtatja és erősíti a testet, lelket egyaránt. Testi szinten a gyógyító kövek leghatásosabbja, minden testi működést erősít, így például segíti az ellazulást, enyhíti az alvászavart, csillapítja a fáradtságot, növeli az ellenálló képességet, emellett más kövek hatását felerősíti.
Positive energy: Életerő, pozitív energia – vörös jáspis Hívja segítségül a vörös jáspist, hogy életét újult lelki és testi erővel, valamint pozitív teremtő energiákkal töltse fel! Ez a gyönyörű féldrágakő az akaraterő és a kitartás fokozásával segíti céljai megvalósítását, emellett megnyugtat és kiegyensúlyozottságot biztosít. Testi szinten jótékony hatású a vérrel kapcsolatos problémák enyhítésében.
Love: Szeretet, szerelem – rózsakvarc Hívja segítségül a rózsakvarcot, hogy a szeretet energiája szabadon áramolhasson életében! Ez a gyönyörű féldrágakő a szív köve, a tiszta szeretet és szerelem kristálya. Segít szeretetet adni, kifejezni és elfogadni is. Növeli az együttérzést, segít ráhangolódni a romantikára, és erősíti a hűséget. Testi szinten óvja a szívet, valamint jótékony hatású lehet a vérkeringéssel kapcsolatos problémák enyhítésében.

Happiness: Boldogság – szivárvány holdkő Hívja segítségül a szivárvány holdkövet, hogy boldogság költözhessen életébe! Ez a gyönyörű féldrágakő a tökéletes harmónia és a nőiség köve. Enyhíti az aggódást, segíti elérni a lelki békét, a megnyugvást, erősíti megérzéseinket. Testi szinten támogatja a női test hormonháztartását, segít a menstruációs zavarok és változó kori problémák, valamint az alvászavarok enyhítésében.

Szív alakú, féldrágakő medál, ezüstözött nyaklánc, féldrágakő karkötő, plüss ékszertartó, pozitív megerősítések kártya díszdobozban. 6 éves kor alatt nem ajánlott. Tisztítás: Tartsa a medált és a karkötőt néhány percig folyó víz alatt, majd napfényen szárítsa meg