Őrangyal Kristályok Három féldrágakő medál & ezüstözött nyaklánc ajándékszett Hívja segítségül Őrangyalai és a kristályok erejét!

Őrangyal Kristályok Három féldrágakő medál & ezüstözött nyaklánc ajándékszett Hívja segítségül Őrangyalai és a kristályok erejét!

FOOT PRINTS – LÁBNYOMOK
Ebben a varázslatos ajándékszettben két ősi tudás ötvöződik: a ránk jó és rossz időkben is vigyázó őrangyalok, valamint a végtelenül tiszta, éltető energiát sugárzó 3 féldrágakő kristály ereje.

A medálok féldrágakövei és erejük:
1 Rózsakvarc: szeretet, harmónia és lelki béke
2 Ametiszt: védelem, erő és önbizalom
3 Tejkvarc: pozitív energiák, életerő és tisztánlátás

Az exkluzív díszdobozon a híres „Lábnyomok a homokban” című tanmese olvasható:
Egy éjjel álmot láttam: az Úrral sétáltam a tengerparton. Jelenetek villantak fel életemből, miközben utamat járva kettő pár lábnyomot láttam a homokban – az egyik az enyém volt, a másik az Úré.
Ám azt is láttam, hogy a legnehezebb, legszűkösebb, legszomorúbb és legfájóbb pillanatokban csupán egyetlen pár lábnyom látszott a homokban.

Csalódottan kérdeztem az Urat: „Azt ígérted, hogyha tiszta lélekkel és tiszta szándékkal a szívembe fogadlak Téged, akkor örökké velem leszel, bármi is történjék. Miért hagytál el mégis, épp amikor a legnagyobb szükségem lett volna Rád?”

Az Úr így felelt: „Drága gyermekem! Feltétel nélkül szeretlek, és sosem hagylak cserben. Azért látsz néhol csak egyetlen pár lábnyomot, mert a legnagyobb szenvedéseid közepette mindig ölbe vettelek és karjaimban vittelek.”

Három darab csepp alakú, féldrágakő medál foglalattal, ezüstözött nyaklánc, pozitív megerősítések kártya díszdobozban

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél