Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívunk az alábbi előadásra:
A daganat, mint törölhető program
Az Immunotic készülék bemutató előadása a Soter Ezoterikus Klubban
Cím: Budapest VI., Dessewffy u. 53. (Nyugati Pályaudvar és Oktogon között félúton)
Időpont: 2011. augusztus 2., kedd, 19 órától
Belépődíj: 500,- Ft

Szloboda Balázs feltaláló mutatja be az Immunotic készüléket az előadáson. Milyen alapon működik az Immunotic, milyen hatással van az immunrendszerünk működésére?
Az Immunotic készülék frekvencia-terápiás és bio-információs rendszer, amely kimondottan az immunrendszeri problémák javítására készült. Egy családon belül jelentkező súlyos kór és a hagyományos és alternatív kezelések, eljárások során szerzett tapasztalatok vezett ek oda, hogy Szloboda Balázs feltaláló elkészítette az Immunotic-ot. Az immunrendszer erősítése fontos feladat minden betegség esetén. Manapság sajnos naponta találkozunk olyan kórokkal, autoimmun betegségektől kezdve a daganatos megbetegedésekig, amelyeket az orvostudomány halálosnak, kezelhetetlennek minősített, mégis vannak, akik felgyógyulnak egy-egy ilyen betegségből. Valóban sok komoly egészségi problémával kell számolnunk manapság, de hogy bele is kellene ezekbe halni, az nem törvényszerű. A hagyományos orvosi értelemben vett terápiák azonban sok kérdőjelet vetnek fel és rengeteg kockázattal járnak. Ha megpróbáljuk kicsit más szemszögből látni a betegségeket, rájövünk, hogy szellemi szinten értelmük van, lelki szinten kiváltó okuk, fizikai szinten pedig vagy hiány, vagy többlet energiájuk. Vagy el kell venni onnan valamit, mert sok van (daganat), vagy éppen pótolni kell, mert kevés (sorvadás ). Ezt a fizikai programot az agyunk irányítja különböző frekvenciák segítségével. Ez a fizikai program a helyes irányba terelhető a megfelelő frekvenciák használatával.Erre nyújt lehetőséget az IMMUNOTIC nevű készülék, amely a test és az immunrendszer frekvenciájának harmonizálásával lerövidíti az egészséghez vezető utat. Az Immunotic készülék magyar találmány, szabadalmi oltalom alatt áll. Több természetgyógyász szalonban és orvosi rendelőben, valamint onkológiai központban eredményesen használják. Az Immunotic készülékkel történő kezelésekre a Soter-ben is lehet jelentkezni hétfőnként, 10-18 óra között, augusztus 8-tól. Egy kezelés 67 percig tart, ára: 4000, Ft. Akciós bérlet kedvezmény augusztus 31-ig: 5 kezelés 15.000,- Ft, 10 kezelés 20.000,- Ft. A kezeléseket megelőzően egy órás ingyenes konzultáció és egészségi helyzet felmérés történik. A kezelésekre és az ingyenes konzultációra kizárólag telefonon lehet bejelentkezni a +36 (20) 4 05-5401-es telefonszámon.
Az Immunotic készülékről bővebb információ itt olvasható: www.immunotic.5mp.eu
Az előadás regisztrációt igényel! Regisztrálni lehet a tea@soter.axelero.net e-mail címen.

Immunerősítő program a Soterben! Jelentkezni lehet a programra a biogyogyitas@biogyogyitas.hu e-mail címen, vagy a +36 (20) 405-5401 telefonszámon.
Allergia, krónikus fáradtság, erős stressz, immunrendszerrel kapcsolatos problémák esetén a megelőzést és a szelíd módszereket ajánljuk!
Adj magadnak egy hónap törődést, odafigyelést, hogy jól bírd az időjárási anomáliákat, a munkahelyi stresszt, és erős és egészséges immunrendszerrel indulj neki az őszi-téli szezonnak!
2011. augusztus 8-tól a Soter Ezoterikus Klubban minden hétfőn 10-18 óráig igénybe veheted az Immunerősítő programot. A Soterben az Immunerősítő program részeként nagy kedvezménnyel vásárolhatod meg a kristálytiszta, energetizált Egészségvizet is!
Miből áll az Immunerősítő program?
- egy órás ingyenes, írásos teszten alapuló egészségi állapotfelmérés és személyes megbeszélés az életmódod, szokásaid, megbetegítő tényezők feltárásáról és a megoldásokról
- az Immuno Expert immunerősítő "négy az egyben" készítmény 50 %-os vásárlási lehetősége. Egy hónapra elegendő immunerősítő készítmény, mely a bélrendszer regenerálását, a candidás problémák visszaszorítását, a jótékony bélflóra visszatelepítését, a vitamin- és ásványianyag-hiányt, a gyulladások l eküzdését egy lépésben támogatja. Az akció keretein belül az Immuno Expert készítmény 9700,- Ft HELYETT 4800,- Ft-ért vásárolható meg a Soter-ben
- Immunotic immunrendszer erősítő és regeneráló biorezonanciás és frekvencia-terápiás kezelés bérlet akcióban. Egy Immunotic kezelés 4000,- Ft, öt alkalmas bérlet esetén 5x3000,- Ft, tíz alkalmas bérlet esetén 10x2000,- Ft. Egy kezelés időtartama 67 perc. Az Immunotic készülék magyar találmány, a hibás immunműködést mintegy "nullázza", és egy új, optimális "immunprogram" elindulását teszi lehetővé. Már egy kezelés is eredményes, tartós eredmény elérésére az öt kezelés optimális, súlyosabb problémák (pl. allergia) esetén a tíz alkalmas bérletet javasoljuk.

Opcionálisan választható kiegészítés az Immunerősítő programhoz:
Biorezonanciás stressz-mérés emésztőrendszeri, immunrendszeri, energetikai hiányállapotod felmérésére, a káros stressz okozta negatív hatások megállaptítására és a megoldásokra, 10.000,- Ft helyett az akció keretein belül 8000,- Ft-ért.

Egészséges immunrendszert kívánunk!

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél