Programok

Energetikai kezelés - ingyenes
Kezdődik: 2014 augusztus, 27. 19:00
Előadó: Gaál Tibor
Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés történik más-más módszerekkel. A sorozat célja az emberek egészségének és lelki egyensúlyának növelése, és az, hogy megismerhessenek különböző olyan kezelési módot, amivel az egészség jobbítható, a közérzet javítható.
Most a kristálygyógyászat egy speciális területe lesz az esete témája: a kristályok energia töltése, és segítségükkel öngyógyítás aktiválása.
Atlantiszon nagyon profi módon dolgoztak a kristályokkal, mind az Ég-és-Föld-összekötőivel. Ma a kristályok energia töltésének atlantiszi alapelveivel ismerkedünk meg. Segítségével minden résztvevő egy kristályt fog energiával feltölteni, mely energia később gyógyításra, öngyógyításra használható. A gyakorlathoz kristályt kell használni, ezért célszerű otthonról hozni egy kristályt (amelyik akkor-és-ott szimpatikus, tetszik), vagy a helyszínen kell vásárolni egyet. A célra bármilyen természetes (természetben előforduló) kristály megfelelő, lehet csiszolt, vagy nyers formában létező. A gyakorlat során a kristály méret nem számít - célszerű ne legyen túl nagy, hogy a tenyérben kényelmesen elférjen.
Akinek felkeltettem az érdeklődését, szeretettel várom.
Ára: Adomány jellegű

Előadásomon megismerhetik energia rendszerünk valós működését.Energia kapuink (csakra) tisztítása-növelése, elsődleges a fizikai és mentális egészségünk szempontjából.Az energia kapuink egyszerű stimulálásával azonnal érezhető pozitív változás érzékelhető
Kezdődik: 2014 augusztus, 28. 18:00
Előadó: Blázsovics Sándor
Arról amit adni tudok,: átfogó elméleti képet,és a legegyszerűbben, és valósan működő gyakorlati tudást a gondolati energia(anyag+információ) áramoltatásához!
Ez jelenti: -a saját,és mások(akik kérik) teljes energia rendszeréhez való hozzáférést, diagnosztika,tisztítás,rendbehozatal céljából.
Az empatikus készség nagyfokú felerősítését, múlt, jelenbeli, vagy jövőbeni történések meglátását,-álmok meglátását,ezek tárgyilagos elemzését.
Anyagok megváltoztatását pl.: ételek, víz, bor, finomabbá emberi fogyasztásra alkalmasabbá tételét.
Káros föld,víz, egyéb, akár gépi sugárzások megszüntetését.
Tőlünk nagy távolságban lévő, és akár számunkra ismeretlen személyről adott pontos képet és az ő rendbehozatalát,pl.: magas lázat csillapítani rövid időn belül.stb.
Várom szeretettel azokat az embereket, akik szeretnék kiterjeszteni tudásukat a Működő Energia gyakorlatban való használatának lehetőségeiről.
Nagy szeretettel várom azokat, akik érdeklődnek, és nincs még gyakorlatuk a gondolati energia áramoltatásban, és várom azokat, akik már valamilyen képzettségre tettek szert ezen vagy hasonló területeken!
Azokat, akik meglévő tudásukat szeretnék kibővíteni, erősebbé tenni, és
kiterjeszteni.
Az eddig megtanult konvenciókat sok esetben átlépve, az Energia-Anyag áramlás törvényeinek használatával, más szintre emelni elméleti és gyakorlati tudásukat saját igazuk (hitük) fényében!
Kisállatok : kutyus ,cica, és minden ami befér az ajtón...rendbetétele,energizálása.
Szeretettel várok minden érdeklődőt.
1.900.-

A Tudatosság Iskolája bemutató előadás
Kezdődik: 2014 augusztus, 28. 19:00
Előadó: Kereszty András György A Tudatosság Iskolája!
Bemu­tató előa­dás az éves iskola tan­anya­gá­ból és gyakorlataiból!
2.000.-

Amint fent úgy lent, avagy a spirituális fejlődés ősi titkai
Kezdődik: 2014 augusztus, 29. 19:00
Előadó: Paksi Zoltán
„Amint fent, úgy lent, avagy a bölcsek titka” címmel most olyan gyakorlati dolgokról, praktikákról lesz szó melyeket alkalmazva tudatosabbá, és teljesebbé tudjuk tenni az életünket. Azonban ebben az évben Budapesten már egy – két fesztiváltól eltekintve nem tartok előadást, ezért most olyan kulcsfontosságú dolgokról is szót ejtünk, amelyekről eddig, még ilyen mélyen nem beszéltem. Az egyik ilyen téma a boldogság.
Minden ember boldog akar lenni.
De mitől leszünk boldogok?
Mi a boldogság titka?
Nem gondolom azt, hogy ennek a titoknak a kizárólagos ismerője vagyok, de tudok egy kiválóan működő módszert, amivel viszont képesek vagyunk elérni a boldogságot függetlenül a kapcsolati, vagy az anyagi helyzetünktől.
Nem gondolom azt, hogy ennek a titoknak a kizárólagos ismerője vagyok, de tudok egy kiválóan működő módszert, amivel viszont képesek vagyunk elérni a boldogságot függetlenül a kapcsolati, vagy az anyagi helyzetünktől.
A másik a szabadság. Itt már nem mondhatjuk el, hogy erre mindenki vágyik, hiszen sokan ragaszkodnak olyan függőségekhez, például egy társhoz, amelyek fontosabbak, mint a szabadság állapota. A szabadság szintjeinek megélésén át fejlődünk oda, amit már tényleg SZABADSÁGnak nevezhetünk. Az „azt csinálok amit akarok” erőszakosságától hosszú út vezet a „legyen meg a TE akaratod” bölcsességéig! Szóval a szabadság témája is rejt olyan titkokat, mély összefüggéseket, amelyek megismerésével közelebb juthatunk sorsunk lényegéhez.
A harmadik, és remélem mindenre jut majd idő, ha nem kérem hozzanak az előadásra legalább háromnapi hideg élelmet :-) , tehát a harmadik lényeges sorstéma a beavatás. A beavatást sokan egy mesterhez társítják. Például idegurul a guru, persze az a jó, ha minél messzebbről, s átadja a titkos technikát, megsúgja a bűvös mantrát, s a misztikára éhes, kőkemény materializmusban, piaci alapokon nevelkedett európai örül a „tiszta forrásnak”. A beavatások csupán elenyésző részéhez szükséges a guru, a mester, vagy éppen a saját egyházat kitaláló, s abban természetesen nem templomszolgaként, hanem főpapként funkcionáló külső személy. Nem vitatom, hogy szükségünk van az ilyen típusú beavatásokra, azonban a leglényegesebb beavatásainknál nincs jelen egy külső mester, sokszor csak később jövünk rá, hogy akkor, és ott beavatásban volt részünk. Ezek felismeréséről, és óriási jelentőségéről is lesz szó ebben az előadásban.
Mindezek mellett a szeptemberben induló új kurzusunkról is mesélek, hogy az érdeklődők a lehető legteljesebb képet kaphassák arról a három évről, amelyben bejárjuk az égboltot, s ezzel együtt feltárjuk a sors titkait is. Egy szó, mint száz, most is igen lényeges dolgokról lesz szó, s mindezekről természetesen a csillagok tükrében beszélünk. Hiszen jól tudjuk, „amint fent, úgy lent”.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
1.500.-

Bemutató előadás a testtudatosságról, öngyógyításról, az intuíció fejlesztéséről
Kezdődik: 2014 augusztus, 30. 19:00
Előadó: Miraculum
Sokszor hallottad: a test nem hazudik. Hallottál a testtudatról, testtudatosságról, talán már a test intelligenciájáról is, mely egy önálló intelligencia és ha figyelsz rá - egyszer csak "meghallod" és kommunikálsz vele. Az ily módon szerzett információ sokat tud segíteni neked a mindennapokban a táplálkozás, mozgás, pihenés, gyógyulás stb. terén. Napjaink oktatása és a fejlett tudomány ellenére még mindig nem tudunk eleget a testről. A saját univerzumunkról. Ha megnézzük az Univerzumot, megállapíthatjuk, vajmi keveset fogunk fel belőle nagy általánosságban. De ha elkezded figyelni....... másképpen, mint ahogy eddig ezt tanulhattad, láthattad - egy más valóság tárul eléd.
Az önismeret számunkra azt jelenti, hogy tudom, hogy nekem mi a jó, de nem csúszok bele a minden nap egy "francia krémes jó nekem" hibájába, mely a vágyak, megszokások stb. csapdája, hanem egyszerűen csak a testem intelligenciáját használom. Minden szerkezet más, tehát ami nekem "áldásos és szent", az a másiknak "méreg vagy átok" lehet. Persze vannak/lehetnek általánosságok, de a legideálisabb út, ha az egyén bízik magában (intuitív vagy inkább azt mondanánk információ-fogadó képességében) és ráérez mikor mi jó a testének és ezt bátran vállalja is, ahogy a csecsemők, gyermekek teszik ezt minden gond nélkül.
Kidolgoztunk egy módszert, középpontjában a testtudatosság fejlesztésével, mely segítségével elérhetők a következők:
· emberi kapcsolataidban kifejezőbb leszel és mások megértése is könnyebbé válik számodra
· kapcsolatod önmagaddal és másokkal kiteljesedik és magasabb minőségű válik
· tudni fogod kell-e lépni, ha igen mekkorát, merre és mikor
· vizualizációd fejlődik és életedben stratégává válsz
· nem lesz ellenedre a spontaneitás, tudatosan váltasz és változtatsz
· fókuszáltabb leszel és egy tisztább minőségben céltudatosabb
· a szenvedés helyét a szenvedély váltja fel
· együttműködővé válsz a léttel és létezőkkel
Az általunk összeállított módszertan elméleti része alapvető fizikai és kvantumfizikai összefüggéseket magyaráz, kiegészítve a napjainkban megjelenő publikációkkal, melyek szorosan kapcsolódnak a fenti témákhoz, illetve az emberi test működéséhez.
Az interaktív előadáson néhány egyszerű, játékos gyakorlattal bemutatjuk az élményfoglalkozásainkon zajló eseményeket, folyamatokat is.
Az előadás 120 perces, díja 1500 Ft. Bejelentkezés szükséges!
Az előadást megfelelő létszámú jelentkező esetén tartjuk meg, ezért feltétlenül jelezd részvételi szándékodat a barbi@aminajoga.hu e-mail címen.
Itt olvashatsz rólunk bővebben:
http://aminajoga.blog.hu/2014/02/08/rostas_anita
http://aminajoga.blog.hu/2011/08/27/toth_barbara_adrien_2

Kristályprogramozás- kristályterápia alapismeretek tanfolyam
Kezdődik: 2014 szeptember, 1. 17:00
Előadó: Albecz János
Szept.01. Hét. 17 00 Szept.02. Kedd. 17 00 11.000ft/fő.
A kristályok intelligens tudatos lények...Hogy miért mondom ezt? Ha megismered/megtanulod milyen csodálatosan működnek te is érteni fogod!
Őket, ezeket a kis csillogó köveket megkérheted arra, hogy segítsenek számodra a célod elérésében...
Képesek arra, hogy az általad kért információt-rezgést felerősítve és megsokszorozva sugározzák ki magukból.
Az élet minden területére kérheted a segítségüket. Anyagi javakra...boldog párkapcsolatra...tanulásra...munkahely megvalósítására...jobb életre...tértisztításra, tér-harmonizálásra...egészségre...víztisztítására... és még sorolhatnám...
A programozás mellett megtanulod, hogyan tudsz diszharmonikus energiákat, harmonikus energiákká alakítani a gyógyító kristályok segítségével.
Milyen jelentőséggel bírnak a kristályok színei, fajtái.
Hogyan is működik a kristály- spirituális- szemmel?
Kristályok harmonizálásra való használata.
Energiatest kitisztítása, fájdalom csillapítás, lázcsillapítás, csakra-tisztítás.
A hétköznapi létünk segítése kristályokkal!
Gyere el, ismerd meg és tapasztald meg erejüket!!!
Szeretettel várlak az oktatásra!
A részvételhez jelentkezés szükséges! http://szellemszive.hu/kristalytanfolyam.html
Albecz János kristály tanár
70/329-4960 - 20/500-2291
A tananyag, AJÁNDÉK csakra kristályszett, az avatás és az oklevél díja 2napra összesen: 11.000ft/fő
a tanfolyam minimum 4 fő jelentkezésével indul

Az asztrológia által nyújtott lehetőségek és megoldások
Kezdődik: 2014 szeptember, 1. 19:00
Előadó: Takács Tibor
Főbb témakörök Horoszkóp felállítása, pontosítása, a horoszkóp kifejtése, Előrejelzések, progressziós horoszkópok.Párkapcsolati asztrológia. Minden órán közös kifejtés. Az asztrológus felelőssége, hogy mit és milyen módon közöl a horoszkóp tartalmáról a szülöttel. Ne azt firtassuk, hogy mitől működik az asztrológia, hanem próbáljuk maximálisan kihasználni az általa nyújtott lehetőségeket.
Egész életünket át kellene hatnia az önismeretnek, hiszen e nélkül képtelenek vagyunk célunkat beteljesíteni a Földön
1.500.-

2+1 éves ASZTROZÓFIA ISKOLA 2014. 09. 09. 17.00
Paksi Zoltán vezetésével

4 éves ASZTROLÓGIA ISKOLA
2014. 09. 04. Csütörtök 8.30 - 10.30 hetente - 2014. 09. 10. 17.00 - 21.00 kettő hetente
Takács Tibor asztrológus vezetésével

A Tudatosság Iskolája Ismeretszerzési lehetőség mindazoknak, akik élni kívánnak, a modern kor lehetőségeivel 2014. 09. 25. 18.00
Kereszty András György vezetésével

Új tanfolyam indul "Szimbólum gyógyászat "
Kezdődik: 2014 szeptember, 13. 17:30 Előadó: Takács Tibor

Numerológia 2014. 09. 16. 17.00
Kiss Zoltán Zéro vezetésével
Részletek és jelentkezés: www.kisszoltanzero.hu

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél