Online Marketing Alapképzés!

Kezdődik: 2014 szep 27 10:00
Előadó: Simon Zsuzsa
Online Marketing Alapképzés!
Kevés a vevő? Visszaesett a forgalom? Ismerd meg az automatizált online értékesítés világát! Szerezz átfogó, profitra váltható tudást az Internet Marketing minden lényeges aspektusáról! Tanuld meg, hogyan tudod növelni vállalkozásod bevételeit professzionális online marketing eszközök használatával.
A tanfolyam célja, hogy megismertessen az online marketing alapjaival, vevőszerző technikákkal: weboldalkészítés, hatékony internet marketing, célcsoport kiválasztás, látogatottság növelés, online értékesítés, reklámkampány készítés, Facebook marketing, YouTube.
Betekintést kaphatsz az internetes vállalkozásépítés valóságába, olyan ötleteket és inspirációt kaphatsz, amelyek mára már elengedhetetlenül szükségessé váltak egy sikeres vállalkozás számára. Az alapoktól indulva mutatom be az online marketing titkait, és megtudhatod, hogyan építs fel egy jól jövedelmező online vállalkozást.
Napjainkban nyilvánvalóvá vált, hogy az emberek egyre inkább az internetet választják ismerkedésre, szórakozásra, vásárlásra és életük nagy részét is ott élik, megosztják történeteiket, érdeklődési körüket, fájdalmukat, örömüket, üzletet és vállalkozást építenek és sorolhatnánk a végtelenségig. Rohamosan növekszik az internet népszerűsége az egész világon és ez a folyamat egyre gyorsabbá válik. Nem véletlen tehát, hogy az internet marketing vagy online marketing vált a 21. század üzletévé. A reklámköltségek alacsonyabbak, könnyebb elérni a célpiacot vagy az egyéni vásárlókat. Az eredmény: az online marketig gyorsabban fejlődik, növekszik, mint a hagyományos marketig bármilyen formája. Az internet hirdetések értéke évente 5 milliárd dollárral növekszik. Termékek és szolgáltatások globális bevezetése egy óriási vásárlói potenciál számára az internet marketing eszközeivel válik leggyorsabbá. A döntés rajtunk áll, akarunk-e ebben részt venni. A válasz egyértelmű: nem tehetünk mást. A kérdés csak az, milyen utat választunk ehhez.
Partnerprogramok, blogírás, spirituális tanítás, saját termékek terjesztése, online hálózatépítés és így tovább, egyre újabb, érdekesebb és hatékonyabb eszközök jelennek meg, némelyik könnyű, gyors pénzt ígér, mások pedig hatalmas jövedelmeket és óriási globális vállalkozásokat. Végül is bármelyikkel lehetünk sikeresek, de ehhez rendkívüli kitartásra és alapos tudásra van szükségünk.
10.00 - 18.00
20.000.- helyett 16.000.- Forint / fő

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél