Gosztonyi Tímea Új asztrológiai pszichológia iskola 2015. 01. 29. 10.00 egy éves tanfolyam kettő hetente

A svájci Huber módszer, az asztrológiai pszichológia oktatója vagyok. Korlátozott létszámban oktatok. Erre azért van szükség, mert egy-egy előadás elméletét a jelenlévők horoszkópján a gyakorlatban is bemutatom. Első alkalomtól kezdve, saját képletünk elemzésén is dolgozunk csoportosan! A képleteket projektorral kivetítem, s a tanultakat mintaképleteken, csoporttársaink képletein és saját radixunkon (saját képlettel dolgozni nem kötelező, ha valaki nem szeretné, kérem szóljon előre!) is végignézzük. A kiscsoportos oktatás előnye, mindenkinek egyénileg is alkalma nyílik a gyakorlásra minden órán. Az órák interaktívak.

A tananyagba, a Huber módszeren túl beépítettem a klasszikus és a modern asztrológiának azon elemeit is, amelyek hasznos pluszt nyújtanak az elemzések kapcsán.

Az iskolába minden előképzettség nélkül is lehet jelentkezni. Az asztrológiai pszichológia gyakorlásának előfeltétele, hogy a tanítvány érett és kereső személyiség legyen, aki nyitott a befogadásra és változásra.

Olyan jelentkezőket is szívesen látok, akiknek jelenleg nincsenek még tervei arról, hogy asztrológusok legyenek, de szeretnék önmagukat, saját képességeiket és a környezetükben lévőket jobban megismerni, megérteni.

Talán szokatlan, de kijelenthetem, hogy aki elvégzi az egy éves tanfolyamot, az képes lesz mélyebb személyiségelemzésre, valamint meg tudja látni a horoszkópból az életnehézségek okait. A hatodik órától, minden órát horoszkópelemzéssel kezdünk (mintaképletek), ahol gyakorlatban is kifejtjük az addig tanultakat, s mindeközben tanácsadói gyakorlatra is szert teszünk.

Tanítványaimat minden alkalommal kész, nyomtatott jegyzetekkel várom! A jegyzet ára a tanfolyam díjában benne foglaltatik.

Az első órán a tananyagon kívül, nyomtatott - Huber módszer szerinti - radix képletet és egy jelenléti könyvet -"leckekönyv"- kap mindenki! Ha valamilyen oknál fogva nem tud eljönni valaki az órára, a tananyagot és a hanganyagot e-mailben megkaphatja. Ha hosszabb időre marad ki valaki, jelenléti könyve segítségével folytatni tudja az iskolát, egy következő csoportban (nem kell elölről kezdeni).

A tanfolyam témái röviden, az előadások sorrendjében:

1. Az aspektusok

2. A horoszkóp térszerkezete

3. Az asztrológiai házak

4. Az asztrológiai jegyek

5. Az égitestek

6. Temperamentum és motiváció

7. A holdcsomók 8. Intelligencia és hivatás

9. Az életünk célja

10. Érzelem, szerelem és partnerség

11. Az Életóra - prognózis

12. A személyiség és külalak

13. Fejlődési folyamat a horoszkópban, életkönyv

14. A holdcsomó horoszkóp

15. A holdfázisok

16. Ívdirekciók

17. Születési idő pontosítása

18. Partnerhoroszkóp

19. A bolygók "haladása" Tranzitok

20. Generációs csoportfeladatok

21. A Családi konstellációk a horoszkópban

22. Egészségünk a horoszkópban

23. Tanácsadás

24. Elemzési gyakrolat

Kérdések és megoldások betegséggel, anyagi, pályaválasztási, párkapcsolati stb. problémákkal összefüggésben. Férfi-női, szülő-gyermek, testvérek, stb. kapcsolatokban a személyes szerep felismerése és a sorsjavító megoldások lehetégeősi.

Tanítványaimat minden alkalommal kész, nyomtatott jegyzetekkel várom! A jegyzet ára a tanfolyam díjában benne foglaltatik.

Az iskola elvégzése után a sikeresen vizsgázók oklevelet kapnak.

A jelentkezőktől e-mailben kérjük a születési adatokat:
születés helye, és ideje (év, hónap, nap, óra, perc)

Az órák kéthetenként egyszer 3.5 - 4 órásak

Előzetes bejelentkezés szükséges

A jelenléti könyv bemutatásával ismétlésre is van mód, 1000 Ft-ért/alkalom.

Alkalmanként: 5500 Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél