Avatara: MÁRIA MAGDOLNA ÉS JÉZUS TITKOS HÁZASSÁGA - A KRISZTUSI VÉRVONAL EURÓPAI KIRÁLYI CSALÁDOKBAN / Bognár Tas: TISZTÁNLÁTÁS TANFOLYAM

MÁRIA MAGDOLNA ÉS JÉZUS TITKOS HÁZASSÁGA - A KRISZTUSI VÉRVONAL EURÓPAI KIRÁLYI CSALÁDOKBAN
Kezdődik: 2015 jún 28 19:00
Előadó: Avatara
Magdolna a Nyár ősi istennője: nem véletlenül van Szent Magdaléna ünnepe május 29-én és július 22-én… ez egy igazi nyári téma. Előadásunkban a Da Vinci-kód által felvetett rejtélyeken kívül még azt is megvizsgáljuk: belekerülhetett-e Jézus és Magdolna vére az európai királyi dinasztiákba - talán még Árpád-házba is????
Várlak Benneteket szeretettel Magdolna titkát megismerni, aki egy gnosztikus himnuszban így vall magáról: "…. én vagyok az Első és az Utolsó, a Szeretett és a Gyűlölt, a Szajha és a Szent…"
Minden idők legtitokzatosabb nőalakjáról tartok előadást, melynek során kiderülhet: ki is volt Ő, akit a tiltott evangéliumok egyaránt neveznek papnőnek, Jézus égi menyasszonyának és a "Mindenség titkát jól ismerő asszony"-nak is?
2.000.-

TISZTÁNLÁTÁS TANFOLYAM
Kezdődik: 2015 jún 28 10:00
Előadó: Bognár Tas
elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melyet érdemes tudatosan fejleszteni, újraéleszteni, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabb ható érzékszervvel gazdagodunk!
A tisztánlátás felhasználási területei szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális tisztánlátásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a Tong-len technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárására.
A tisztánlátás technikái igen egyszerűek, hiszen velünk született képességről van szó! Mindenki képes a gyakorlatokat elsajátítani és alkalmazni, spirituális felkészültségtől függetlenül! Volt már tanítvány rendőr, polgármester, sebész, informatikus, divattervező, gyógyító, híres zenész, a pszichológia professzora stb. Gyakorlatilag minden szakmából találunk sikeres tanítványt, mivel a tibeti Tong-len gyakorlat nem igényel különösebb felkészültséget, bár meditatívabb tanítványok általában jobban teljesítenek a tanfolyami gyakorlatok során.
A Tisztánlátás tanfolyamról az www.auraszakerto.hu oldalon olvashat bővebben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első egy óra után eldöntheti, végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem
Ára: 18.000.- Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél