„Emberhangoló” - Sorsdöntő esélyek a kommunikációban / A következő Mikola-Jelenlét-tréning időpontja június 12. vasárnap 15-18 óráig

Gondolkoztál már azon, mitől működik az érzékiség, a sárm, a vonzás? Mi az a valami, amitől az egyiknek sikerül, a másiknak nem? Van titok? S ha van, mi az? Tanulható a tudatalattira ható személyes varázs? Mitől működik a szimpátia, a spontán együttműködési szándék? Jól használod eben saját lehetőségeid?
Igazi emberi minőségeid, töltöttséged vagy elfojtásaid, rögzült megfeleléseid, rutinjaid táplálják jelenléted (kisugárzásod)? Ez, hogyan működteti a világ viszonyát Hozzád?
Végig gondoltad már, hogy kisugárzásod kezdeményezője a veled történteknek?

Kommunikációd 90% tudattalan. Érezhető, előhangoló kisugárzásodtól dőlnek el nagyrészt egy egész életedre kiható lehetőségeid! Vonzó vagy-e mások számára, lesz-e barátság, párkapcsolat egy személyes találkozásból? Tudsz-e élni a pillanat lehetőségével? Összejön-e életed állása, üzlete, amibe minden befektetett tudásod, tapasztalatod, ráfordítása készül megtérülni? Mit vált ki az, ahogy kezeled a kialakult helyzetet? Itt dőlnek el nagyban esélyeid beteljesednek-e!
Ugye, megérzed, ha a vágy tüze lobban a partneredben, de azt is, ha nem alkalmas a pillanat tűzrakásra. Megérzed, ha kiszáradt, elvirágzott egy kapcsolat. Megérzed, ha hamis őszintétlen, élettelen egy mondat egy nézés, egy érintés, ha bízhatsz valakiben, és ha nem. Mert! Ott van igazi tartalmuk a jelenlétében. Ezek a megérzések befolyásolják válaszreakcióid és azok a további történéseket. Mert, ezek a tudattalan programozások döntően irányítanak minket.
Felhangolható-e igazi, érezhető sugárzó jelenléted? Hogyan működtetheted sorsfordítóan érezni és éreztetni kommunikációd, ami megváltoztathatja kapcsolati és szakmai lehetőségeid? Hogyan tudsz feltűnősködés nélkül is látszani? Hogy lehetsz passzivitásodban is aktív? Hogy fordíthatod javadra a jelenlét kommunikációt? Hogyan változhat, ez a tudatos tudatalatti, automatizmussá? Miként lehet egy jelenlét rejtőzködő, vonzó, érintő, szelídítő, gyógyító, áradó, kezdeményező, inspiráló? Vágykeltő, távolságtartó, számonkérő, elutasító, erőszakos vagy lehengerlő? Melyik hová vezet? Ha, ezek a kérdések felkeltették a figyelmed, jó helyen jársz. Újabb kérdéseket, válaszokat, megoldásokat kaphatsz a Mikola-Jelenlét-tréningek játékaiban megéléseiben. Esélyt kaphatsz újragondolni megnyilvánulásaid, finomra hangolni érezhető milyenséged, s vele a világ hozzád való viszonyulását!
Javaslom, nézd meg a Jelenlét-tréning oldal videós ajánlatait Geszler Dorottya, Kriston Andrea, Sas Viktória pszichológus, Papszt Krisztina pénzügyi tanácsadó és mások gondolataival! http://jelenlet-trening.hu/#
Nézelődj az honlap „Érezhető pillanatok” menűpont beszédes felvételei között!
Itt tudsz jelentkezni, amíg be nem telik a létszám (20 fő) http://jelenlet-trening.hu/jelentkezes

Köszönöm az érdeklődésed! Mikola Péter

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél