Karma sors és életfeladat = sorselemzés tanfolyam 10.000 Ft kedvezménnyel

Kedves Barátunk!

Szeretettel ajánljuk Neked Albecz János tanfolyamát, ahol most 10.000 Ft kedvezménnyel vehetsz részt!

Albecz János a következő kedvezménnyel kedveskedik nekünk:

Augusztus 13. vasárnap éjfélig  45.000 Ft, helyett - 35.000 Forint Nyári kedvezménnyel jelentkezhetsz a Karma sors és életfeladat = sorselemzés tanfolyamra.

Kb: mióta az eszemet tudom, kicsit több mint 40éve gyűjtöm az információkat, keresgélem, kutatom érdemes-e foglalkozni azzal milyen feladattal születtünk le.

Sok képzést elvégeztem már én is, ami adott némi támpontot, de kevésnek bizonyult a pontos megértéshez. Ami pedig a legjobban hiányzott, egy igazi, valódi ismeret, ami valójában megmondja, megmutatja ki vagyok ÉN valójában? Mi a feladatom, a küldetésem? Milyen céllal vagyok itt? Valóban azért létezem, hogy segítsek az embertársaimnak?

Ezek a kérdések talán benned is felmerültek.
Talán te is pont ezekre a kérdésekre keresed a választ.

A Karma sors és életfeladat = sorselemzés tanfolyamot évente kétszer szoktam indítani. Ez már a második alkalom ebben az évben.

Hagyd el  a kétkedéseket!

Helyette inkább ismerd fel, hogyan tudod könnyebben elindítani Önmagad, vagy másokat is azon az úton, amelyet választottatok magatoknak.

Mi a TE fő életfeladatod? Mit Írtál bele életed regényébe? Milyen sorsot választottál magadnak? Vannak benned nyitott kérdések, amelyekre választ vársz? A karma SORS és ÉLETfeladat tanfolyam megtanítja neked, hogyan tudod meg mindezeket és, hogyan tudsz a szabad akaratod mellett megfelelő döntést hozni a sorsod felett. Lehet, hogy a lelked nem teljesítette feladatait, hibás befejezetlen életeid voltak?
Minél előbb szeretnél fejlődni, korrigálni? Szellemi vezetőid segíthetnek neked életterveid felállításában. Hiszen elképzelhető, hogy elfelejtette a lelked mire kötöttél szerződést és a szabad akaratoddal olykor eltértél a választott életfeladatod irányától.
"Minden lélek pont azokat az embereket, eseményeket, körülményeket teremti meg önmaga számára, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy elérje azt, amit elérni kíván." Donald Wals
Amikor leszülettél a jelenlegi Földi létbe, születés dátumodat is te választottad meg, amely egy "titkosírás" és az a feladatod, hogy megfejtsd, mit rejt magában. Ez a módszer a születési adatokból dolgozik, amelyből minden kiolvasható, ami az egész életedre hatással van.

Szeretettel várlak Augusztus 19-20 és 26 / 3nap

Jelentkezés és részletek itt:

http://szellemszive.hu/kepzesek/karma-sors-es-eletfeladat-sorselemzes-tanfolyam/

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél