Aktív Szellemi Módszer (AGM) – 1.

2023 jan 15 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Aktív Szellemi Módszer (AGM):
Van úgy, hogy az ember néha megbetegszik. Ilyenkor jól jön valamilyen kézrátételes energiatovábbítási módszer, mely támogatja az egészséget és segít a testi probléma megszűntetésében.

Az Aktív Szellemi Módszer F. E. Eckard Strohm általa összeállított kézrátételes energiatovábbítási módszer, mely speciális hatásmechanizmusával hatékonyan támogat az egészség megőrzésében, illetve segít a test energetikai folyamatain keresztül a kialakult problémák mielőbbi megszűntetésében.
Az Aktív Szellemi Módszer működési mechanizmusa, energiája és technikája eltér a Reiki-től és az Arolo-tól, és jól kombinálható más alternatív gyógymódokkal. Továbbá az Aktív Szellemi Módszerrel történő kezelés nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak. Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, beavatkozást.

Aktív Szellemi Módszer 1.
A tanuló megismerkedik az Aktív Szellemi Módszer történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség elvesztésének mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai hátterének jelzéseiről. Tisztázódnak olyan fontos ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt érintik (pl.: csakra működés, kundalini erő vagy a harmadik szem). Gyakorlás során a tanuló elsajátítja az Aktív Szellemi Módszer probléma feltáró és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan segítheti az egészség és a harmónia folyamatait.

Minden érdeklődőt szertettel várok.

A tanfolyam díja: 27000Ft
Jelentkezés itt: soterklub@gmail.com

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél