Aktív Szellemi Módszer (AGM) – 2.

2023 ápr 2 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Aktív Szellemi Módszer (AGM):
Van úgy, hogy az ember néha megbetegszik. Ilyenkor jól jön valamilyen kézrátételes energiatovábbítási módszer, mely támogatja az egészséget és segít a testi probléma megszüntetésében.

Az Aktív Szellemi Módszer F. E. Eckard Strohm általa összeállított kézrátételes energiatovábbítási módszer, mely speciális hatásmechanizmusával hatékonyan támogat az egészség megőrzésében, illetve segít a test energetikai folyamatain keresztül a kialakult problémák mielőbbi megszüntetésében.
Az Aktív Szellemi Módszer működési mechanizmusa, energiája és technikája eltér a Reiki-től és az Arolo-tól, és jól kombinálható más alternatív gyógymódokkal. Továbbá az Aktív Szellemi Módszerrel történő kezelés nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak. Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, beavatkozást.

Aktív Szellemi Módszer 2.
Az Aktív Szellemi Módszer 2. szintjén a tanuló megismeri az energetikai „önkezelés” lehetőségeit, technikáit. Továbbá megtanulja, hogyan lehet távolról probléma feltárást készíteni, és elsajátítja az energiaátviteli távtechnikájának módszereit. Szó lesz a színek hatásairól is, továbbá kristályok alkalmazásáról az egészség támogatás technikájában. A beavatással a tanuló mellé egy olyan szellemi segítő kerül, aki segítséget tud nyújtani az energetikai támogatásnál, és aki ezután mindig védence mellett marad, hogy elősegítve a fejlődését, támogassa és utat mutasson neki.
E tanfolyam előfeltétel az Aktív Szellemi Módszer 1. tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam díja: 27000Ft
Jelentkezés itt: soterklub@gmail.com

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél