Angyal I.B. tanfolyam - „Angyalokkal az életünkben”

2018 jan 13 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

2018.01.13-14.

Az angyalok Isten ujjai, mert ők azok, aki végrehajtják Isten ötleteit és képviselik Istent (Isten akaratát). Így amikor bármely angyallal kapcsolatba kerülünk, mindig olyan, mintha magával Istennel kerülnénk kapcsolatba. Az angyalok nagy szeretettel és odafigyeléssel vannak felénk. Mindig tiszteletben tartják szabad választásainkat (szabad akaratunkat), így segítségkérés hiányában jóval kevesebbet tehetnek értünk, mint arra lehetőségük lenne. Ennek oka az, hogy az emberek jóval kevesebbet tudnak róluk, és kevésbé képesek velük kapcsolatba kerülni, mint az indokolt lenne. Ez tovább nehezíti földi életünket: meghosszabbítja szenvedéseinket, nehezíti a megoldások megtalálását, és jóval több gondban, mint örömben lesz részünk.

Ezt a tanfolyamot az agyalok kérésére állította össze Eckard Strohm. Az angyalok azért kérték erre, hogy a mindennapjainkban könnyebben segítsenek nekünk. Ez megkönnyíti az angyalok munkáját és a mi életünkbe is több örömöt, könnyedséget hoz.

A tanfolyam mélyebb angyal ismeretet ad (ki is ők és hogyan „dolgoznak”). A tanfolyami meditációs sorozata egy olyan avatást ad, mely által az angyalokkal a kapcsolatunk felerősödik olyan szintre, hogy a hétköznapokban – akár angyalhívás nélkül is – kapcsolatba tudjunk velük kerülni. A cél az, hogy tudjuk őket a mindennapjaink részévé tenni: oly természetes legyen számunkra az angyalokkal való kapcsolat, mint ahogy felhívunk telefonon egy társat, vagy igaz barátot. Így egyszerűsödnek a segítségkérések, és javul a kommunikáció velük (az agyal üzenetei könnyebben és jobban tudatosodnak). A tanfolyam során angyalok által kapott blokkoldások révén a lelki fájdalmak csillapodnak, az önmegismerés erősödik, és az önelfogadás nő.

A tanfolyam előfeltétele az Angyal kommunikáció I. tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam díja: 9900,- Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél