Angyal kommunikáció 1.B. (kétnapos)

2022 jún 18 10:00
2022 jún 19 18:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Angyal kommunikációs tanfolyam:

Napjainkban az emberiség elvesztette a kapcsolatát a természettel, az Istennel való egység tudatát, ezáltal megszakadt az angyalokkal korábban meglévő szoros kapcsolata. Isten és az angyalok nem távolodtak el tőlünk, hanem mi, emberek távolodtunk el tőlük. Így nem tőlük kell várnunk, hogy majd közelednek felénk, hanem nekünk kell közelednünk hozzájuk. E közeledés jó lehetősége az angyal kommunikációs tanfolyam, melyen az angyalokkal való kommunikáció és az „Égi Erőktől” való segítségkérés lehetőségei kerülnek oktatásra.

 

Angyal 1.B. tanfolyam - „Angyalokkal az életünkben”:

Az angyalok Isten ujjai, mert ők azok, aki végrehajtják Isten ötleteit és képviselik Istent, Isten akaratát. Az angyalok „Erők Isten erejéből”. Így amikor bármely angyallal kapcsolatba kerülünk, mindig olyan, mintha magával Istennel kerülnénk kapcsolatba. Az angyalok nagy szeretettel és odafigyeléssel vannak felénk. Mindig tiszteletben tartják szabad választásainkat (szabad akaratunkat), így Égi segítségkérés hiányában jóval kevesebbet tehetnek értünk, mint arra lehetőségük lenne, ha kérnénk a támogatásukat. Ennek oka az, hogy az emberek jóval kevesebbet tudnak róluk, és kevésbé képesek velük kapcsolatba kerülni, mint az indokolt lenne. Ez tovább nehezíti földi életünket: meghosszabbítja szenvedéseinket, nehezíti a megoldások megtalálását, és jóval több gondban, mint örömben lesz részünk.

 

Ezt a tanfolyamot az agyalok kérésére állította össze Eckard Strohm. Az angyalok azért kérték erre, hogy a mindennapjainkban könnyebben segítsenek nekünk. A tanfolyamon az angyalok által adott avatás megkönnyíti az angyalok munkáját, és az érintett személyek életébe is több örömöt, könnyedséget hoz.

 

A tanfolyam mélyebb angyal ismeretet ad (ki is ők és hogyan „dolgoznak”). A tanfolyami meditációs sorozata egy olyan avatást ad, mely által az angyalokkal a kapcsolatunk felerősödik olyan szintre, hogy a hétköznapokban – akár angyalhívás nélkül is – kapcsolatba tudjunk velük kerülni. A cél az, hogy tudjuk őket a mindennapjaink részévé tenni: oly természetes legyen számunkra az angyalokkal való kapcsolat, mint ahogy felhívunk telefonon egy társat, vagy igaz barátot. Így egyszerűsödnek a segítségkérések, és javul a kommunikáció velük (az agyal üzenetei könnyebben és jobban tudatosodnak bennünk, emberekben). A tanfolyam során angyalok által kapott blokkoldások révén a lelki fájdalmak csillapodnak, az önmegismerés erősödik, és az önelfogadás nő.

 

A tanfolyam előfeltétele a R.A.I. Angyal I. tanfolyam elvégzése.

 

A tanfolyam 2022 június 18.-19. (szombat-vasárnap), mindkét napon 10-18 óráig tart
A kétnapos tanfolyam díja: 27000 Ft
Jelentkezni a soterklub@gmail.com címen lehet

 
 
           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél