Angyal kommunikáció 2. kétnapos tanfolyam

2022 szep 24 10:00
2022 szep 25 18:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Angyal kommunikációs tanfolyam:

Napjainkban az emberiség elvesztette a kapcsolatát a természettel, az Istennel való egység tudatát, ezáltal megszakadt az angyalokkal korábban meglévő szoros kapcsolata. Isten és az angyalok nem távolodtak el tőlünk, hanem mi, emberek távolodtunk el tőlük. Így nem tőlük kell várnunk, hogy majd közelednek felénk, hanem nekünk kell közelednünk hozzájuk. E közeledés jó lehetősége az angyal kommunikációs tanfolyam, melyen az angyalokkal való kommunikáció és az „Égi Erőktől” való segítségkérés lehetőségei kerülnek oktatásra.

Angyal 2.:

A tanfolyam alcíme: „A Fény a te oldaladon.” Találó alcím, mivel ez a tanfolyam az angyalokkal való gyakorlati együttműködésről szól. Egy gyakorlati útmutató és ötlettár arra, hogy az Isteni Fénylényeket hogyan lehet bevonni a mindennapi munkákba, hogyan lehet velük együttműködni – pl. energetikai kezelés során, főzés során, amikor meg akarunk találni valamit, vagy valaki kimerült, vagy épp’ nem találja a jókedvét. Az angyaloktól való segítségkérésnek az eddigieknél még hatékonyabb technikája is oktatásra, és gyakorlásra kerül.

Egy meditáció sorozaton keresztül egy avatással felérő hatás érkezik a résztvevőkhöz, mely a mindennapi élet megélésében segít, ami az élet helyzeteinek könnyebb kezelésében, könnyebb együttműködésben, és egyes problémák (pl. allergiák) csökkenésében, megszűnésében tud megnyilvánulni.

Többek között szó lesz azokról technikákról, melyekkel hatásosabb bizonyos angyalokkal a kapcsolatfelvétel, illetve könnyebb a segítségükből, energiájukból részesülni, vagy akár segíteni tudnak a személyiségünk célirányos fejlesztésében.

A tanfolyam előfeltétele a R.A.I. Angyal 1. tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam díja: 34500Ft
Jelentkezni a soterklub@gmail.com címen lehet.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél