ÉG-SZER kurzus – 9 hónap Sziebig Tímeával

2022 szep 13 17:00ÉG-SZER kurzus – 9 hónap Sziebig Tímeával

A megfejtés a csillagokban van, a megvalósítás viszont azon túlról érkezik!

Mert az út Te magad vagy, a csillagbölcselet pedig az ÉG-SZERed!

 

 

Nem elég „lehozni a csillagokat az égről”, nekünk kell túljutnunk a látható fényességen a láthatatlan birodalmába, vagyis meghaladni az ego világát ahhoz, hogy megszabaduljunk a karma karmaitól, a sors kerékbetörő hatalmától.

Amennyiben valaha foglalkoztál már egy kicsit is asztrológiával, vagy csillagbölcselettel – tanultad, végeztél tanfolyamot, esteleg praktizálsz, vagy csupán hallgatsz előadásokat és autodidakta módon elsajátítottál néhány információt – bizonyára tapasztaltad, hogy a „csillagok járásának” ismerete még nem jelenti azt, hogy tudsz is változtatni az életeden, úgy, ahogy szeretnél.

Gyakran tapasztalható, hogy hiába ismered az égi iránymutatásokat, mégis

 • szenvedsz a párkapcsolatodban vagy annak hiányában

 • nem tudod döntésre vinni a folyamatot egy szeretői helyzetben

 • nem sikerül rendbehozni kapcsolatodat a gyermekeddel vagy a szüleiddel

 • képtelen vagy kijönni egy anyagi válságból

 • nem tudsz meggyógyulni egy régóta tartó betegségből, vagy kigyógyulni egy beteges élethelyzetből

 • legyűrhetetlennek érzed a benned elhatalmasodó aggodalmat, a világhelyzet által festett rémisztő jövőkép miatt

 

Miért van ez, és mi a megoldás?

A horoszkópod / asztroszkópod, azaz csillagtérképed nem más mint földi életed forgatókönyve. Ezt a forgatókönyvet olyannyira fontos ismerni, mint a színésznek a színdarab forgatókönyvét, azért hogy megfelelően tudd játszani földi szerepedet abban a jelmezben, amit testednek hívsz.

A probléma legtöbbször azonban abból adódik, hogy az ember a tanulmányai során minél inkább megismeri élete forgatókönyvét, annál jobban azonosul a szerepével. Márpedig szereplőként nem írhatjuk át a darabot. Szereplőként csak játszani tudunk.

Ezért van az, hogy hiába ismered akár mélyrehatóan az égi iránymutatásokat, és játszod egyre tökéletesebben a szerepedet, mégsem történnek meg a lényegi változások az életedben.

 

A 9 hónapos ÉG-SZER kurzuson

 • megtanítalak a forgatókönyved, azaz a csillagtérképed helyes értelmezésére. Ami azt jelenti, hogy egyre inkább ki fogsz tudni lépni a szerepedből és ráébredsz arra, ki is vagy valójában túl a szerepeden, ahonnan a valódi változások erednek. Ebben a folyamatban a csillagbölcseleti azaz az asztrozófiai megközelítést alkalmazom, ami átfényesíti az asztrológia által használt, csillagok nélküli zoodiákus rendszert.

 • megtanulod megfejteni, mikor minek van itt az ideje az életedben, és mikor milyen energiák alkalmazásával juthatsz egyről a kettőre. De rájössz, hogy ezek csupán a földi társasjáték szabályai. Ami igazán fontos, nem egyről a kettőre jutni, hanem a kétségből visszatalálni az EGYségbe.

 • megtapasztalod, hogy minél inkább rálátsz arra, hogy amit eddig az életednek hittél az csupán a földi szereped, annál inkább tapasztalod, hogy a forgatókönyvedben írtak megvalósulási szintjei minden pillanatban változnak és nem a szerep határoz meg téged. Vagyis valódi lelkiállapotod - boldogságod, nyugalmad, békéd - nem attól függ, hogy épp mi történik veled. Ez a szabadság felé tett első igazi lépés, a többi csak mese habbal.

 • rájössz, hogy a látható és fizikailag tapasztalható világ csupán elenyésző része – a mai tudomány szerint kb. 4 százaléka – a teljességnek, és az azon túli kitágult minőségedből erednek a tényleges változások, melyek át tudják ragyogni a hétköznapi életedet, feloldást jelentve annak elakadásaiban. Vagyis innen ered az élet nevű színdarabban játszott szerep-forgatókönyved átíródásának lehetősége. Minden más csupán illúzió és időhúzás.

 

 

Mikor jelentkezz az ÉG-SZER kurzusra?

 • ha valamilyen szinten már eddig is foglalkoztatott az asztrológia /asztrozófia, tanultál már róla, vagy legalább hallgattál iránymutatásokat közvetítő előadásokat. Ez azért szükséges, mert bár a kurzuson érintjük a jegyek, házak, bolygók, fényszögek üzenetét, elsősorban a csillagképekre és méginkább az azon túli, láthatatlan minőségekre helyeződik a hangsúly. Tehát nem tanítalak meg horoszkóp adatokat, bolygóállásokat, fényszögeket számolni (erre programot használunk), és nem ragadunk le az alapok értelmezésénél. Hiszen épp az a cél, hogy megismerve ezeket a kereteket, kiemelkedjünk belőlük.

 • ha azt tapasztaltad, hogy akár saját asztrológiai vagy asztrozófiai tanulmányaidból, akár másoktól kapott égi iránymutatások mentén, bár fontos információkhoz jutottál, mégsem sikerült lényeges dolgokat sem megváltoztatni, sem elfogadni az életedben. Vagyis valami szenvedést, kínlódást, aggodalmat, félelmet, gyötrelmet, csalódottság érzést okoz a mai napig számodra.

 • ha elsősorban nem az életeden, hanem a megéléseden akarsz változtatni

 • ha olyan utat keresel, ami nem egy a sok közül, hanem AZ EGYetlen, ami átminősíti az eddigi sokat. Mert nem a csillagbölcselet az út, hanem Te vagy az, és a csillagbölcselet az ÉG-SZER-ed.

 

A kurzus időpontja: 2022. szeptember – 2023 május, kéthetente, keddenként 17-21 óráig
Első alkalom: 2022 szeptember 13. kedd, 17 óra.

Helyszín: SOTER Klub és Teaház - Budapest, Dessewffy u. 53, 1066

Ár: 18.900 Ft / hó

Aki egyszerre befizeti a teljes összeget a kurzus kezdő napjáig, annak 13.900 Ft/ hónap, azaz egyösszegben 125.100 Ft

Jelentkezés a SOTER-nél:

e-mail: soterklub@gmail.com

tel: 06 70 384 2544

A résztvevők létszáma a hely adottsága miatt limitált, ezért helyedet az első hónap díjának (18.900 Ft) befizetésével tudod biztosítani.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy asztrológiai / asztrozófiai érdeklődési, illetve tapasztalati szinted elegendő-e a kurzuson való részvételhez, keresd bátran az előadót, Sziebig Tímeát, ezen az e-mail címen: sziebigt@gmail.com

ÉG-SZERetettel várlak!

 

Sziebig Tímea

 

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél