Élet Újrateremtő és tervező interaktív csoport indul

2018 feb 16 19:00
Előadó: 
Czidor Ildikó

Élet Újrateremtő és tervező interaktív csoport indul!
Előadás: 2018.02.16. 19.00.
Előadó: Czidor Ildikó
Videó az előadóval itt: https://www.youtube.com/watch?v=UeQVxWBws1I

Az Agykontrollban, az önfejlesztő tréningeken, vállalkozói tréningeken, és ThetaHealing technikákkal való kapcsolódást mutatom be, ahogy Te is használhatod, előnyödre fordíthatod az életed megtervezését, és megteremtését. Megtanítom Neked, hogyan használj mások által már tanított tervezést máshogyan, hogy megteremtsd azokat a dolgokat, amiket szeretnél látni az életedben. Kinek-, kinek a saját tempója szerint tanítom meg a célkitűzéseket. Nem csak a hagyományos módon, hanem az ezoterikus világ segítségével együtt.
Miről szól?
Szól a Jelen helyzetedről, és a Céljaidról, amiket szeretnél elérni. Azoknak, akik hajlandók érte tenni. Az lesz az előnyöd, hogy kezedben lesz a kulcs a megvalósításhoz. Az lesz a hasznod, hogy jóval hamarabb eléred, amit szeretnél, akár jobb feltételek mellett.
Szól arról, hogy ezeket a dolgokat hogyan vonzzad be az életedbe azzal, hogy azt teszed, amire tanítalak. Tudni fogod, miért működik. Nézni fogod mérhetően, hogy működik. Miért jó Neked? Mert látod napról napra, hogy egyre több dolog beválik, amit elterveztél. Mi a hasznod? Előbb ott leszel, ahova szeretnél eljutni.
Szól a Halogatás megszüntetéséről. Miért jó ez Neked? Mert nyugodtabb lesz az életed. A Milétoszi kard nem lebeg majd a fejed felett, hogy mi az, amit még nem csináltál meg. Miért jó ez Neked? Több nyugodt nap, több nyugodtabb éjszaka. Mi a hasznod? Lehet anyagi, erkölcsi, Tőled függ.
Szól az időbeosztásáról. A mindennapokról. Arról, hogyan legyen Neked több időd. Hogyan tudj több dolgot elintézni naponta. Ez egy folyamat. Ahogy telik az idő, egyre több mindenben tudod használni.
Azért tartjuk havonta egy alkalmanként, hogy gyakorolhasd, és beépítsd a mindennapjaidba. 28 nap kell egy új szokásnak,hogy készség szinten használd. Így ha kérdéseid lesznek, felteheted legközelebb, átbeszéljük, és csak utána megyünk tovább, ha minden tiszta.
Saját és mások tapasztalatit használtam fel módszerem kifejlesztésével. Néhány előadó, akiktől tanultam, illetve könyvek tanfolyamokról itt találsz részletesebb betekintést: https://bosegklub.hu/bemutatkozas/
Rólam egy kis beszámoló:
Kb. 20 évvel ezelőtt négy gyermeket neveltünk testvéremmel együtt ketten, GYES- ből, gyerektartás nélkül. A tető beázott, és a 12 hónap alatt a 6 embernek cipőt kellett venni. Minden hónapra csak 1 pár cipővásárlásra volt pénzünk. A bevétel- kiadást már akkor vezettem havonta. Még nem tudtam, hogy aminek energiát adunk, az növekszik. A tetőt a másik tulajdonos fia fizette ki. Mi havonta fizettük Neki a részleteket, kamatmentesen. De sikerült már nem ázott be a tető. …
Ma amellett, hogy egy Biztosító társaságnál vagyok vállalkozó, a hobbymnak is élek, amikor ezt a tanfolyamot megszervezem. Hosszú utat tettem meg. 2004- ben 9 millió Ft lakáskölcsönt vettem fel, hogy meg tudjam oldani ezt a lakáshelyzetet. 2015- ben még mindig 7 millió Ft adósságom volt. 2016.- ban fizettem vissza, mert jókor adtam el az ingatlant amiben laktunk. Ma már passzív jövedelemmel is rendelkezem. Ezt is tanítom, a hogyanokat, és a miérteket.

Kinek segítettem magamon kívül? – egy – két példa:
A testvérem olyan házban lakik, amit 20 évvel ezelőtt ketten terveztünk meg.
Vajon hogyan csináltuk? Gyere el, és megtudod!
A középső fiam még 2014- ben egy ezeréves Skodával járt. Naponta vásárolta a hűtővizet, mert nem volt pénze kicserélni a tartályt, illetve egyéb dolgokat. Elmondtam Neki, hogy mit tegyen, illetve írja le még azt is, hogy mi a célja, mit szeretne elérni. Egy Mercédeszt szeretett volna vásárolni. Ő nem hisz a spirituális dolgokban, mégis megtette, amit mondtam Neki. 2016 nyarán vette meg az ezüst színű autót, amiért kiment Hollandiába, de megvalósította az egyik álmát.
Hogyan csináltuk? Ha eljössz a tanfolyamra, Te is megtanulhatod!
A halogatásról:
Egy kedves ismerősömnek, amikor segítettem az APEH tartozásával kapcsolatos halogatását elintézni, kiabált velem, mert olyan dühös volt, amikor az APEH a fizetéséből kezdte el levonni a tartozást. A kocsija jelzáloggal terhelten a NAV által, az öröksége jelzáloggal terhelten a NAV által, és közben kiabál Velem. Tavaly felhívott boldogan: - Nagyon köszönöm! Nincs APEH tartozásom életemben először! Meghívlak egy vacsorára. Eljössz Velem, hogy megháláljam?
Meg akarod tanulni hogyan? Gyere el!

700.-/fő

Amikor beülsz egy Taxiba, akkor mi az első, amit megkérdez Tőled a sofőr?
Hova utazik a kedves utas? Amikor a Taxis vezeti az autót, akkor mi döntünk, vagy átadjuk valaki másnak a kormánykereket? Így tesszük vajon a saját életünkben is? 
 Vagy megmondjuk a Taxisnak hova megyünk? Így a Taxisnak lehetősége van a legrövidebb, és legbiztonságosabb útvonalat választania. – Így van? Mi történik, ha nem mondunk semmit? – Hm … ?
Mi történik akkor, ha a mi kezünkben van a kormánykerék? Mi történik akkor, ha más kezében van a kormánykerék?
Szeretnéd Te kézbe venni a saját életed irányítását?
Most megteheted! 
S mit csinálunk a saját életünkkel? Tudjuk honnan indulunk?  Kijelöljük az úti célt? Ki az, aki kijelölte már az úti célt a munkájában, a hivatásában, a magánéletében, az egészségében, a vállalkozásában? Szeretnéd megtanulni hogyan? 
2018. február 16.- n megnézheted, érdekes e Neked a Jövőteremtő tréning. 
Kíváncsi vagy az árakra? Itt megnézheted.
Az árak elenyészőek ahhoz képest, amit az interaktív tanfolyam nyújt Neked!
Több szabadidő, több nyugalom, tervezhető mindennapok! Ha azt teszed amit tanulsz a tanfolyam alatt, megnő a szabadidőd mennyisége hosszú távon, rövid távon pedig sokkal több mindent elintézhetsz nap mint nap. Elmúlik az idegesség, lelkiismeret furdalás a még el nem végzett teendők miatt. 
A tanfolyam neve: Újratervező Február, hiszen 2018 egy új év, Új lehetőségek!
Itt tanulsz a tervezésről, a halogatásról, és a hogyan-okról?

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél