Előadásomon megismerhetik energia rendszerünk valós működését.Energia kapuink (csakra) tisztítása-növelése, elsődleges a fizikai és mentális egészségünk szempontjából.Az energia kapuink egyszerű stimulálásával azonnal érezhető pozitív változás érzékelhető

2014 nov 25 18:00

Arról amit adni tudok,: átfogó elméleti képet,és a legegyszerűbben, és valósan működő gyakorlati tudást a gondolati energia(anyag+információ) áramoltatásához!
Ez jelenti: -a saját,és mások(akik kérik) teljes energia rendszeréhez való hozzáférést, diagnosztika,tisztítás,rendbehozatal céljából.
-Az empatikus készség nagyfokú felerősítését, múlt, jelenbeli, vagy jövőbeni történések meglátását,-álmok meglátását,ezek tárgyilagos elemzését.
-Anyagok megváltoztatását pl.: ételek, víz, bor, finomabbá emberi fogyasztásra alkalmasabbá tételét.
-Káros föld,víz, egyéb, akár gépi sugárzások megszüntetését.
-Tőlünk nagy távolságban lévő, és akár számunkra ismeretlen személyről adott pontos képet és az ő rendbehozatalát,pl.: magas lázat csillapítani rövid időn belül.
Kisállatok, kutya cica stb. életerejének növelése, nagy esélyadás a gyógyulásra.
Várom szeretettel azokat az embereket, akik szeretnék kiterjeszteni tudásukat a Működő Energia gyakorlatban való használatának lehetőségeiről.
Nagy szeretettel várom azokat, akik érdeklődnek, és nincs még gyakorlatuk a gondolati energia áramoltatásban, és várom azokat, akik már valamilyen képzettségre tettek szert ezen vagy hasonló területeken!
Azokat, akik meglévő tudásukat szeretnék kibővíteni, erősebbé tenni, és
kiterjeszteni.
Az eddig megtanult konvenciókat sok esetben átlépve, az Energia-Anyag áramlás törvényeinek használatával, más szintre emelni elméleti és gyakorlati tudásukat saját igazuk (hitük) fényében!
Szeretettel várok minden érdeklődőt
Szeretettel várok minden érdeklődőt!
1.900.-

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél