Energetikai kezelés - ingyenes

2018 jan 15 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
Minden ember alapvető vágya a szeretet – az, hogy szeretve legyen, szeretetben éljen. Ahogy egy költő nagyon találóan fogalmazta meg ezt a folyamatot: „Úgy kell az embernek a szeretet, mint rózsának az eső.” Valóban, ha nem kapunk elég szeretetet, elkezdünk „hervadni”, mint egy virág; az élet kezd „keserű”, borús és rideg lenni a számunkra. De miért van ez így? Honnét fakad bennünk ez az alapvető, erős vágy? Mit tudunk tenni a javítás érdekében?
Többek között erről lesz szó ezen az alkalmon. Minden résztvevő angyaloktól kap segítséget a szeretet terén úgy, hogy kinek-kinek egyénileg segítenek abban a formában és módon, ahogy az neki a legmegfelelőbb: segítenek a szeretet megélésében, annak befogadásában, adásában, illetve félresöpörnek olyan akadályokat, blokkokat, melyek hátráltatják ezeket a természetes folyamatokat. Minden érdeklődőt szeretettel várok

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél