Energetikai kezelés - ingyenes

2018 ápr 16 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
Mindig, mindenkinél van az életében néhány (vagy több) területen olyan akadály, melyeket ő maga állít saját maga számára. Ezek az akadályok ott állnak az illető vágyott célja és önmaga között. Akadályozzák az előbbre jutásban, a céljának elérésben, a vágyának teljesülésében. Ami a legrosszabb, mindenki úgy állítja fel ezeket az akadályokat, hogy nem is tud róla! Néha hatalmasra nőnek, leküzdhetetlennek és áthatolhatatlannak tűnőnek tudnak mutatkozni ezek az akadályok - ezek az emberek „Kínai Nagy Fala”.
A legnagyobb akadályépítő mechanizmusunk a megérdemlés-tudati blokkok jelenléte. Ezek a bennünk rejtőzködve élő, lelki „gonosz manók” tartják távol a legtöbb kellemességet, örömöt, biztonságot, bőséget, nyugalmat, békét, boldogságot, vagy egészséget az életünktől.
A mai alkalom arról szól, hogy hogyan lehet az élet akadályait félresöpörni a megérdemlés-tudat javításával, és minden résztvevő meditáció során Angyaloktól kap segítséget saját problémáinak javításában. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél