Energetikai kezelés - ingyenes

2018 dec 10 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
A Fény (a nagybetűvel írt Fény) az, mely ezen alkalom témája lesz. Ez a Fény nem a látható, mérhető, kutatható, anyagi síkon működő fényt jelenti, hanem túlmutat a világunkon. A Fény jelenti azt a valódi hazát, ahonnét mi, lelkek érkeztünk. De egyben jelenti azt az „üzemanyagot” is, mellyel a lelkünk „működik”. És jelenti azt az Égi (Isteni) hatást is, melyen keresztül az Égi Erők (pl. angyalok) kifejtik a világunkra (pl. ránk, emberekre) a segítségüket.
A Fény befogadásáról, a Fénnyel való tudatos találkozásról és az abból való töltekezésről lesz szó a mai alkalommal. Rövid elméleti ismertetőt követően megmutatom annak az egyik egyszerű módszerét, amivel össze lehet kapcsolódni a Fénnyel, hogy meg tudjuk kapni a Fényből, a Fény által érkező segítségeket. Természetesen ezt ki is fogjuk próbálni, és Angyalok további segítségével meg fogjuk tapasztalni a Fény pozitív, segítő hatásait. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél