Energetikai kezelés - ingyenes

2019 ápr 29 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.

Ez alkalommal a Nyugalom Tengeréről lesz szó. A Nyugalom Tengere egy belső adottságunk, egy velünk született képességünk, mely mindig elérhető a számunkra. A Nyugalom Tengere biztosítja a belső nyugalmunkat, ami rendkívül fontos terület, mert a külső pozitív hatásokat, segítő energiákat, intuitívan érkező információkat is csak akkor tudjuk igazán, hatásosan, hathatósan felvenni és befogadni, ha meg van a belső nyugalmunk közben. Ha nincs meg a belső nyugalmunk a külső behatás/energia/információ ugyanúgy megérkezik hozzánk, de hatásuk sokszor észrevehetetlenül kicsire lekorlátozódik, töredékére szűkül.

Ez most egy rendkívüli alkalom lesz, mert mindenki az előadás alatt megtanulhat egy olyan egyszerű, de rendkívül erős technikát, amivel a bennünk lévő belső nyugalmunk elérhető, felerősíthető, megélhető.

Az előadás után a Fényből érkező Szellemi Segítők segítenek egy meditáció során a Belső Nyugalmunk megélésben. Minden érdekelődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél