Energetikai kezelés - ingyenes

2017 szep 11 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
Ez alkalommal egy időutazásra viszem el a jelenlévőket: a Föld egy korábbi időszakába, az Atlantiszi időkbe teszünk egy kirándulást. Abba az időbe, amikor végtelen béke, mindent átható szeretet, édes harmónia, kreatívan építő cselekedetek és szétáradó szabadság volt jellemző az emberek világára. Ebbe a nagyszerű időbe nyúlik vissza az Arolo rendszerének használata, melyet nem csak gyógyításra alkalmaztak, hanem az életvitelük, műszaki eszközeik alakításában is felhasználtak. Tették ezt azért, mert az Arolo rendszerében ott van a Világ minden tudása – még azok is, amik a mi világunkban még nem elérhetőek. Tehát az Arolo, mint Isteni eredetű segítő rendszer és segítő erő olyan mértékben volt képes pozitívan beavatkozni, amit más által nem, vagy csak nehézkesen tudtak volna elérni.
Ez alkalommal az Arolo kerül bemutatásra, mely itt, mint gyógyító módszer kerül alkalmazásra. Az Arolo egy nagyon hatékony eszköz, ami csak jóra használható. Hogy’ milyen is ez? Nos, ez megtapasztalható: minden résztvevő az Arolo-n keresztül segítséget kap az előadás végén. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél