Energetikai támogatás - ingyenes

2021 okt 4 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai támogatás-sorozat része, ahol minden alkalommal a jelen lévő csoporthoz energetikai segítség érkezik a témának megfelelő energiacsatornákon és módszereken keresztül. A sorozat célja az emberek támogatása, és az, hogy a résztvevők megismerhessenek különböző olyan technikákat, alapelveket és energetikai módszereket, amivel a közérzet javítható, a harmónia megőrizhető és az élet kellemesebbé tehető.

Mi, emberek az anyagban élünk, és nagyon rengetegen bele is süllyedtek ebbe a szemléletbe: sokak számára már csak az anyag létezik; az, amit meg tud nézni, fogni, ízlelni, szagolni. Ez azonban nem így van: mi, emberek alapvetően spirituális lények vagyunk és csak egy kis részünk az, ami az anyaghoz köt bennünket. Ezért van az, hogy az anyagba totálisan belesüllyedt emberek lelki állapota, biztonságérzetet gyengébb, és gyakrabban feszültebbek, zaklatottabbak, mint azon embertársaik, akik kapcsolódnak valódi létükhöz. A Mennyei Atya és a Föld Anya két olyan Isteni Erő, mely a létünket átjárja. Minden tavasz és ősz a Föld Anya időszaka, ilyenkor a Föld Anya Erők túlsúlya lép fel, és az Ő „szakterületéhez” kapcsolódóan több segítség érkezhet hozzánk, amik egészség, gyógyulás, biztonságérzet, öröm, anyagi javak, család, stb. területéhez kapcsolódnak. Ez egy igazi erőgyűjtési időszak, amivel felkészülünk a Fény visszahúzódására, a test „elalvására”, a közérzet javítására és az egészség fenntartására a tavaszi „ébredésig”

Ez az alkalom is erről szól: a Föld Anya Erők által nyújtott segítségekről. Egy rövid ismertetőt követően, meditációban - angyalok közreműködésével - a Föld Anya Erők segítsége lesz elhozva a résztvevők számára. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél