Kapcsolataink többgenerációs mintája és a személyiségfejlődés állomásai a horoszkópban - az Életóra technika

2018 feb 24 19:00
Előadó: 
Gosztonyi Tímea
Kapcsolataink többgenerációs mintája és a személyiségfejlődés állomásai a horoszkópban - az Életóra technika

Mikor minek van itt az ideje? Család, pénz, életcél, egészség, karrier, párkapcsolat, munka, barátok, veszteségek, örömök… Látszik ez a horoszkópban?

Hogyan működik az Életóra és a Karmaóra? Mit jelentenek a hat éves ciklusok? A ciklusokon belül vannak aktív szakaszok és krízisek. Ezeket az időszakokat a Jegyváltások is átszínezik. Mit jelent, ha aktív egy planéta? Hogyan lehet ezekben az időszakokban tudatosan hozzáállni az adott élethelyzethez? Mit jelent a fejlődés az asztrológiai pszichológia szempontjából?

Hogyan nézzük a horoszkópban a „mélységet”? Szeretnék néhány példát bemutatni a Sorsbolygók és a Transzcendens bolygók megéléseiből, az általuk hozott nehézségek fejlesztő erejéből.

Mi a Sors és mi a Krízis? Életünkben, Kronosz/Szaturnusz kezében van a sorsról és a halálról való döntés joga, a Plútó viszont úgy hat, mint egy csábító, aki legkülönbözőbb eszközökkel él, hogy az embereket egy eszméhez kösse (például a nagyságról, gazdagságról és hatalomról szóló eszmékhez). Mindannyiunk életében ott vannak ezek a szellemek, amelyeket hívunk, amelyeknek elkötelezzük magunkat, míg végül a „mágikus" kötés ezt behajtja rajtunk

1.000.- Ft./Fő

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél