A kapcsolatok tükrében - INGYENES

2021 okt 8 19:00
Előadó: 
Henn Edith

Emberként már a születésünk pillanatában egy kiterjedt kapcsolati hálóba érkezünk. Egész életünk során a kapcsolataink meghatározó szerepet töltenek be az életünkben.

A kapcsolatrendszerünkben gyakorta felbukkanó konfliktusaink kihatnak a fizikai egészségünkre, egzisztenciális állapotunkra is.

Egyszerű, egyetemes törvények szabályozzák az életünket, mely törvények ismerete nagy mértékben képes támogatni bennünket abban, hogy bonyolult, és sokrétű kapcsolati hálónkban harmóniát teremtsünk.Ezen az előadáson erről lesz szó.

Az előadás INTERAKTÍV, vagyis kérdezhetsz közben bátran.INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött azért, hogy minden érdeklődő számára kényelmes ülőhelyet tudjunk biztosítani.19 órakor kezdődik és 21 óráig tart. Megjelenésedre legkésőbb 18:50-től számítunk.

Regisztrálni a tudatossagvagyok@gmail.com címre írt jelentkezéseddel tudsz a NEVED és EMAILcímed megadásával.Ha közlekedési viszonyok miatt előre láthatóan pár perc késéssel tudnál csak oda érni, kérünk, hogy ezt a regisztrációdkor jelezd felénk.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél