Karakterek és érzelmek: szabadulás a stresszcsapdából az Enneagram önismeret által

2019 máj 19 19:00
Előadó: 
Halász Alexandra

Az Enneagram páratlanul gyakorlatias önismereti rendszer. De nem csak önmagunk "működését" ismerhetjük meg általa, hanem másokét is. Ki mire "ugrik", mitől fordul ki önmagától - kiből mit hoz ki a stressz, vagy akár a szerelem? Ki hogy reagál, ha egy ügy megérinti a szívét? És mi magunk mit tegyünk, hogy kikeveredjünk az ismétlődő csapdákból?
Minden karaktertípusnak megvan a maga jellegzetes "csalétke", csapdája, amivel rávehető dolgokra a józan esze ellenére is, és minden típusnak megvan a maga sajátos spirituális útja is a felemelkedéshez, az egységhez és a lelki békéhez.

Ha volt már, hogy nem értetted, mitől lustul el egy férj házasság után... miért kezdenek bizonyos háziasszonyok idegesítő, kényszeres hemzsegésbe, ha vendéget várnak... miért fontosabb valakinek a látványos önpusztítás, mint a csendes, de eredményes élet, miért hősködik, vagy miért okoskodik, amikor pedig a szívével kéne látnia: ezek mind-mind karakterműködések. Az út nyitva áll, akár a széthullás, akár a magasba emelkedés felé: rajtunk áll, melyiket választjuk! Az Enneagram rendszere pedig térképet és iránytűt ad ezekhez az utakhoz

1.800.-Forint/fő

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél