Kreatív tudatosság a Párkapcsolatokban / Interaktív “Megoldások” Műhely Carla Gallival/sorozat, első rész

2019 feb 15 19:00
Előadó: 
Carla Galli
Kreatív tudatosság a Párkapcsolatokban /  Interaktív “Megoldások” Műhely Carla Gallival/sorozat, első rész

Moderátor-Kovács Sára Judit

A jó kapcsolatnak rendje van, mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják. A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan, mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon együtt haladni. A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség. A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevehetetlenül belőle táplálkoznak.
Anne Morrov Lindberg

Mindenki akar szeretni és igyekszik jól szeretni. Mégis életünk talán legbonyolultabb területe a kapcsolatoké, s legfőképp a társkapcsolaté. A kapcsolódások megértése segíthet.
Ha szeretsz valakit, akkor sem szereted mindig, minden pillanatban ugyanúgy. Oly kevéssé bízunk az élet, a szeretet, a kapcsolatok árapályában… Az igazi biztonság nem a birtoklásban rejlik, nem is a követelésben, sem az elvárásokban, de még a reménykedésben sem.

A műhely célja megérteni és felismerni a szeretet alapú kapcsolódások, valamint a párkapcsolat mibenlétét és működését. Megérthetjük, mit is jelent az ember számára a szeretet és miért ilyen erős motiváció az életünkben. Megértjük, hogy hogyan is működik az energetikája, és legmagasabb, legtudatosabb szintjeinken hogyan tudjuk jól és boldog teljességben megélni. A műhelyt különösen ajánljuk pároknak, akik rendezni, megerősíteni szeretnék kapcsolatukat, vagy egyszerűen csak egy magasabb tudati szintre szeretnének emelni azt. Szinglik számára pedig segít összerakni egy tudatosabb képet a kapcsolatról, s felkészülni egy sikeres szerelemre

4.000.- Ft. / Fő

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél