Reiki 1. tanfolyam

2024 már 23 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Reiki:
A Reiki Dr. Mikao Usui által, mintegy 200 évvel ezelőtt újra felfedezett kézrátételes támogató rendszer, mely intelligens, isteni eredetű energia közvetítésén alapul.
A Reiki-t ezoterikus körökben így emlegetik: Univerzumból eredő, tömény szeretet-energia. A Reiki energiája időtlen, intelligens, mely csak jóra fordítható. Támogat minden egészség harmonizációs folyamatot: harmonizáló életenergiákat hoz, segít az egészség javításában és csökkenti a fájdalmakat. Ezért egy kívülálló számára a Reiki egy beavatáson alapuló kézrátételes energia közvetítéses módszer, mely minden betegségre jótékony hatással van. Azonban a Reikivel történő kezelés nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak. Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, beavatkozást.
Azonban egy Reiki-s számára ennél sokkal több a Reiki: egy személyiség fejlesztő rendszer. A beavatott számára a Reiki energiája segít a harag és a félelem leküzdésében, a személyiség fejlődősét, önmegismerését támogatja, gyorsítja. Serkenti az alkotó- és teljesítő képességét. Az avatott blokádjait feloldja, stressz-érzékenységét csökkenti, harmonizálja, a test öngyógyító képességét aktiválja. Az avatott a Reiki segítségével önmagával és környezetével való kapcsolata harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki-től mindenki mást-és-mást kap: a Reiki mindenkinek abban segítséget, amiben gyenge, amiből neki „kevesebb” van.
A Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható, nagyon hatékony támogató módszer.

Reiki 1.
A tanuló beavatáson keresztül megtapasztalja a belső energia csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését és kapcsolatba kerül a Reiki energiájával. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások energiakezelésében előnyösek, melyekkel hatékonyan lehet segíteni a harmónia javításában.

Minden érdeklődőt szertettel várok.

A tanfolyam díja: 27000Ft
Jelentkezés itt: soterklub@gmail.com

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél