Reiki I. tanfolyam

2017 már 25 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

A tanuló beavatáson keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését és kapcsolatba kerül a Reiki energiájával. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezelésében előnyösek.

A Reiki Dr. MikaoUsui által, mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszer, mely intelligens, isteni eredetű energia közvetítésén alapul.

A Reiki-t ezoterikus körökben így emlegetik: Univerzumból eredő, tömény szeretet-energia. A Reiki energiája időtlen, intelligens, mely csak jóra fordítható. Támogat minden gyógyulási folyamatot: gyógyító életenergiákat hoz, és csökkenti, megszünteti a fájdalmakat. Ezért egy kívülálló számára a Reiki egy beavatáson alapuló kézrátételes gyógymód, mely minden betegségre gyógyító hatással van.

Azonban egy Reiki-s számára ennél sokkal több a Reiki: egy személyiség fejlesztő módszer. A beavatott számára a Reiki energiája segít a harag és a félelem leküzdésében, a személyiség fejlődősét, önmegismerését támogatja, gyorsítja. Serkenti az alkotó- és teljesítő képességét. Az avatott blokádjait feloldja, stressz-érzékenységét csökkenti, harmonizálja, öngyógyítását aktiválja. Az avatott a Reiki segítségével önmagával és környezetével való kapcsolata harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki-től mindenki mást-és-mást kap: a Reiki mindenkinek abban segítséget, amiben gyenge, amiből neki „kevesebb” van.

A Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható, nagyon hatékony támogató módszer.

A tanfolyam díja: 8.000.- Ft. / Fő

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél