A Szerelem valódi arca

2015 okt 26 19:00
A Szerelem valódi arca

Kultúránk teljes mélységében át van itatva a Szerelemmel kapcsolatos tévhitekkel, ami rengeteg értelmetlen szenvedést okoz az embereknek, és ami még rosszabb: emiatt sokan „védekezésből” – tudatosan vagy tudattalanul – érzéketlen sziklává dermesztik a szívüket. Nekem bő két évtizednyi szenvedésembe került, mire a mindenfelől érkező, rosszabbnál rosszabb tanácsok iszapjában gázolva végre eljutottam e tévhitek barlangjának kijáratáig, és ott megpillantottam a Szerelem valódi arcát, amelyet többé nem tévesztettem szem elől.

E csodálatos újjászületésemnek 15 éve, és az életemben azóta már olyan jelentéktelen mennyiségű fájdalom jár csak együtt a Szerelemmel, hogy elmondhatom, ami 22 évig teljesen elképzelhetetlen volt számomra: többé már nem félek sarkig tárt szívvel Szeretni...

Vágyam, hogy minél több ember életében kapjon méltó helyet a Szerelem semmihez sem fogható csodája, és ezt szeretném elősegíteni azzal is, hogy előadásaimban megosztom az érdeklődőkkel fent említett bar(l)angolásaim tanulságait.

A belépő ára: 1.500 Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél