Tudatos Álmodás és az Asztrális Projekció...

2012 ápr 3 10:00

A tudatos álmodás mindenki számára elérhető önfejlesztő és szórakoztató technika, mely még azoknak is sikerül, akik nem szoktak emlékezni álmaikra. Viszonylag hamar begyakorolható, mivel a gyakorlatok egyszerűek, és önmagukban is szórakoztatóak.

A gyakorlati és elméleti tanfolyamon beszélünk a tudat, a tudatalatti és a kollektív tudat természetéről, mely hozott, programozott és átprogramozható hullámtermészetű többdimenziós információkat tartalmaz. Álmainkban látható tudatalattink félelmeinket és vágyainkat is tárolják. Ezentúl félelmeink neutrális okát, és vágyaink megoldási képleteit is megmutatják, így az álmok jelentősége igen korlátlan, gyakorlati haszna egyértelmű. Pár hónap után a TÁ és az AP tapasztalatok meglehetősen megemelik a személyiséget és a lélekről illetve az univerzumról alkotott objektív összképünket.

A tanfolyamon megtanuljuk továbbá a Tudatos Álmodás és az Asztrális Projekció legjobban kivitelezhető gyakorlatait, az álomra emlékezés leghatékonyabb technikáit, a tudatmezőben lévő információk lehívásának technikáit, a TÁ/AP egyéni irányíthatóságának feltételeit és az élményeket segítő eszközök használatát.

Bognár Tas 14 éve gyakorolja és 7 éve tanítja a fenti témát. Öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákat ad át saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve...

14.000.-

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél