Egyéni elemzések, tanácsadások a Soter Klubban

Nálunk számos területen, a profiktól kérhetsz egyéni elemzést, tanácsadást, konzultációt

 

Időpontkérés itt: 06-70-384-25-44


 

 

Asztrológiai elemzés - Takács Tibor - 
Időpontkérés: 06-70-384-25-44

45-50 perces elemzés ára: 12 000 Ft.


 

Csendes Miklós - látó (kártyajóslás, sorselemzés)

Online időpontkérés itt.

60 perc: 10.000 Ft

Csendes Miklós vagyok, közel 25 éve foglalkozom jóslással, tanácsadással. Ezen évek során megtapasztaltam, hogy nem elég egy, a jövőben előforduló kedvezőtlen eseményre felhívnom a figyelmet. Egy nyugalmi helyzetet kialakítva megpróbálunk megfelelő választ találni egy-egy probléma megoldására. Az esetek nagy részében ugyanis lehetőség van változtatni egy esemény kimenetelén.

Évek óta visszajáró vendégeim visszajelzései alapján megnyugtató számomra, hogy sikerül egy olyan nyugodt környezetet kialakítani, ahol higgadtan át tudják gondolni problémáikat, s így a megoldás csak egy karnyújtásnyira lehet, és már csak élni kell a lehetőségekkel.

A jóslás során a kártya használata mellett megnyitok egy csatornát, mely képek formájában biztosít számomra tisztánlátást, hogy a legpontosabb üzenetet tudjam átadni. Amennyiben rövid időn belül halmozottan jelentkeznek a problémák az életben, ott nem árt valamilyen rontás jelenlétét feltételezni. Ennek ellenőrzésére és eltávolítására is van lehetőség. Tapasztalatom, hogy egy tisztítás után rövid időn belül pozitív változások várhatók.

Időpontkérés: 06-70-384-2544

 

 

Lylia - léleklátó


Online időpontkérés itt.

1 órás jóslás: 25.000 Ft.

A jóslás során eleinte elmondom, milyen képeket látok veled kapcsolatban, ez azért fontos, mert nem biztos, hogy a benned megfogalmazódott kérdések a jelenlegi legfontosabb változások az életedben és lehet ezekre nem is kérdeznél rá, elsiklanánk felette.

Nem használok eszközöket, mert képeket látok (tisztánlátó vagyok), de ha számodra fontos, hogy Tarot vagy cigánykártyát esetleg kristálygömböt használva nézzem meg a múlt, jelen, jövő rejtett képeit, akkor kérésedre ezt is alkalmazhatjuk. Ebben az esetben viszont kevesebb információt fogsz kapni a jóslás alatt, hiszen több idő telik el, a kártya keverésével, kirakásával, a kapott szimbólumok visszafordításával, mintha egyszerűen a konkrét eseménysorokat nézném meg. Éppen ezért választottam ezt a technikát, mert így pontosabb elemzést lehet adni adott idő alatt.

Miután elmondtam a legfontosabb várható eseményeket, lehetőséged van kérdéseket feltenni. Amennyiben nem élsz ezzel a lehetőséggel, úgy én nézem végig a különböző életterületeket, milyen változások láthatóak.

 

 

 

Auraelemzés - Bognár Tas
Időpontkérés: 06-70-384-25-44

1 órás elemzés ára: 10.000.- Ft.

Bognár Tas auralátó több éves keleti tanulmányai és nyugaton elsajátított technikái az elemzést egyedülállóvá teszik. Évek óta több tízezer kliensének segített országszerte, és nem csak alkalmazza a technikákat és az auralátást, de tanítja és kutatja is azokat főállásban.Az aura maga a lélek teste. Érzelmi és gondolati mezőnek is hívhatjuk, melyben helyet kapnak bizonyos testi információk is. Ezért az aura olyan egyedi mint az ujjlenyomat. Információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről alapvető jellemzőiről, és csakráink töltöttségi állapotáról. Bár testi, lelki és szellemi hatásokra folyamatosan változik, mégis alapjaiban szinte állandó képet mutat az aura.Az elemzés részletes térképet ad a test, a lélek és a szellem erősségeiről, gyengeségeiről, blokkjairól, életmódbeli hiányairól. Kiderülhet, milyen rejtett lelki vagy egyéb okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő -és gyakran visszatérő- problémáinkhoz, majd figyelemmel kísérhetjük gyógyulásunk folyamatát is újabb elemzés segítségével. Az auraelemzés alapos személyiségfeltárása pedig hasonlít egy asztrológiai, grafológiai kineziológiai és számmisztikai elemzéshez, együttvéve. Lévén, hogy az elemzés hétköznapi, érthető nyelven folyik, nem száll el szélsőségesen ezoterikus irányba, így az élet minden területéről érkeztek már kliensek: bankigazgatók, politikusok, sztárzenészek, élsportolók és színészek ugyanúgy, mint hétköznapibb gyógyítók, gyógyulni vágyók, indigók, anyukák gyermekükkel vagy kamaszkorú pályaválasztók.A tanácsadás széleskörű megoldásokat kínál az elemzésen feltárt egyedi problémákra, személyi(ségi) kérdésekre, hivatás megtalálására, energiahiány teljes feltöltésére, párkapcsolati gondokra, érzelmi élet töltésére, stresszkezelésre és számtalan egyedi, speciális problémára. Szükség esetén jól kipróbált és bevált professzionális szakembergárda áll a háttérben a testi és lelki problémák szakszerű kezelésére, mind a hagyományos, mind az alternatív gyógyászat teljes palettájáról. Amennyiben a kliens megfogadja a tanácsokat, egészen biztosan feltöltődik feltárt hiányossága, még akkor is, ha valójában semmi komolyabb baja látszólag nincsen, hiszen még a normálnak vélt állapotból is lehet még jobb állapotba kerülni! És amennyiben a lélek testének kisugárzása világosabb lesz, úgy testi, lelki és szellemi folyamatok is több energiához jutnak, ezzel pozitívabb lendületet kapnak életünk dolgai minden téren!

 

Jóslás, kártyajóslás, rontás-levétel - Angyal Mana

1 órás elemzés ára: 10.000.- Ft

Kíváncsi a sorsára? Vagy esetleg nem működik a párkapcsolata?Lehet,hogy átok vagy rontás,szellemlény van Önön? Forduljon hozzám bizalommal,kártyával,ingával,különböző technikák segítségével megoldjuk közösen problémáját! Szeretettel várom akár egy sorstisztító tanácsadásra is.

 

Kovács Sára Judith 

Tarot, Hipnózis, GrafológiaHa megakadtál életvezetésedben, gyors segítségre van szükséged valamelyik fontos életterületeden mint a párkapcsolat, munka, egészség vagy pénzügyek, jelentkezz bátran.A módszert Te választod meg, a megoldás kulcsa pedig akár hiszed, akár nem már ott van a kezedben. Én csak vezetlek, hogy meg is találd. 1 órás konzultáció ára: 15.000.-Ft, a 6.alkalom (mindegy mikor, akár 3 év múlva is) ajándék Tőlem Neked

Időpontot kérni a következő telefonszámon lehet:

06-70-384-25-44, minden nap 10-22 óráig.

Címünk: 1066 Budapest, Dessewffy utca 53.

 

Képtár: 
Egyéni elemzések, tanácsadások a Soter Klubban
           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél