Egészség nap Nyílt nap INGYENES!!!

2012 jún 11 12:00
Egészség nap Nyílt nap INGYENES!!!

Szabadfalvi Éva: Sejtjeink rekultivációja 12.00
15.00 Szőke Attila: Lelki harmónia a földsugárzások tükrében Az előadás betekintést ad az emberi lélek, a tudat, a mai társadalomban zajló folyamatok és a Föld energiarendszerének, sugárzási zónáinak intelligens kölcsönhatásába. Gyakorlati megoldásokról is beszélünk, melyek mindannyiunk számára nyitva állnak lakóhelyünk és tágabb környezetünk tápláló szeretet-térré alakításához, személyes harmóniánk tudatos építéséhez. A folyamat alapja az ember valódi öntudatra ébredése, igaz természetének, a teremtés rendjében betöltendő szerepének felismerése.

16.00 Isteni egészséges kávék, kapucsinók, forrócsokik kóstolója.
Előadás a ganoderma kávé ( forró csokoládé ) élettani hatásaival bemutató és kostoló

17.00 Egészsévíz az életerő A Sóter klub egészségnapján szeretném bemutatni az Érdeklődőknek a VIZET ,mint Éltetőforrást! Meghívtam Eisenmann Tünde hangmasszőrt, mutassa meg , hogy a víznek,a rezgésnek, a hangnak milyen szerepe van szervezetünkben, hogyan működteti sejtjeinket. Egy kis „kémia” bemutató és kóstoló, és egy kis „fizika” bemutató a programunk része.
Élő ételek segítségével
Lételemünk a víz! Táplálék? Energia ? Életerő?
Erről és még sok másról szeretnék beszélni a Sóter Egészségnapján!
Többféle egészségvíz és élő táplálék bemutatóval és kóstolási lehetőséggel!
Szomjazol?
Rég rossz! Miért mondom ezt neked?
Mert a legfontosabb, hogy akkor is igyunk, ha nem vagyunk szomjasak, mert a szomjúság már a testfigyelmeztető jelzése és azt nem szabad megvárni.
A vízről:
Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.
Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el.
Egy felmérés szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.
A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.
Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és ízületi fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.
Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.
Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.
Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne?
Általában 8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen!
További jó egészséget kívánok! Szabadfalvi Éva

Denevér pad kezelés

19 00 Egészség háromszöge bemutató

A Kyäni szó jelentése a Tlingit nyelvben "erős orvosság"
Alaszkai tartózkodásuk alatt, Dick és Gayle Powell megismerkedtek egy kutatóval aki az alaszkai Tlingit (kling-kit) törzset tanulmányozta. A kutató le volt nyűgözve a törzs kiváló egészségétől és megjegyezte, hogy a törzs nyelvében nem létezik szó a szív betegségre, rákra, cukorbetegségre és más gyakori betegségekre sem. A törzs étrendjében rendszeresen ott volt az alaszkai vad áfonya és a Sockeye lazac is. Azóta a kutatások kimutatták, hogy ez a két élelmiszer rendelkezik a világon fellelhető egyik legjobb tápértékkel.
A Kyani Sunset mint nevében is hordozza, Naplemente, délután illetve lefekvés előtt ajánlott fogyasztani.
A Kyani Sunsetben található tokotrienolt a trópusokon őshonos Annatto bokorból nyerik ki. Az E-vitamin leghatékonyabb típusa az erős antioxidáns hatású tokotrienol. Hajhullás ellen és hajnövesztés esetén kiválóan alkalmazható a tokotirenol, emellett csökkenti a vérnyomást és az érelmeszesedés ellen is javasolt.
Az E-vitaminnak ez a természetben megtalálható fajtája enyhíti az izombántalmakat, jót tesz cukorbetegség esetén és azáltal, hogy biztosítja a sejtmembránok megfelelő lipidszintjét, elősegíti a tápanyagok hatékonyabb felszívódását a szervezetben. Mivel a tokotrienol csökkenti a koleszterin szintet, mérsékli a szívbetegségek kialakulásának esélyét is. Ezenkívül rákos megbetegedések ellen is hatékony, mivel a tokotrienol csökkenti a neoplasztikus növekedést. Kutatások bebizonyították, hogy a tokotrienolok az E-vitaminok egy másik típusánál, a tokoferoloknál, melyek számtalan készítményben megtalálhatók,50-szer hatékonyabbak.
A sockeye lazacban lévő Omega-3 és Omega-6 zsírsavak a vérnyomást szabályozzák és gyulladáscsökkentő hatásúak. Hogy szervezetünkben milyen arányban vannak jelen az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, nagy mértékben meghatározza, hogy az egyes betegségek, mint a rák, a bipoláris zavar, az asztma, a szívbetegségek, Alzheimer-kór vagy a 2. típusú cukorbetegség kialakul-e.
Mivel Magyarországon az Omega-6 zsírsavval ellentétben nagyon kevés Omega-3 zsírsavat fogyasztunk, ezek egészséges aránya szinte mindenkinél hiányzik.
Egészséges kávé kostoló
Természetes ganoderma gomba kivonattal

Az egészség programjai
az immunotic, immunoslim és a denevérpad
minden ismertető előadás után
igény szerint Ingyenesen kipróbálhatók

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél